Sportwerk bood me de kans me te ontplooien: eerst als lesgeefster, nu als consulent.

Griet Van Hulle

Zowat 10 jaar werk ik voor Sportwerk! Wat vliegt de tijd als je je goed voelt in je job. En zowaar, na een vakantie is het prettig opstaan om terug aan het werk te gaan.

Als lesgever leerde ik Sportwerk (toen Vlabus) kennen. Ik evolueerde van  losse naar vaste lesgever, van deeltijds naar voltijds. Daarna van  voortdurend op de baan, naar een bureaujob. En toch voel ik dezelfde vrijheid, diversiteit en gretigheid.

Na 8 jaar lesgever was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Die wou ik zeker zoeken binnen het bedrijf waar ik me steeds zo goed voelde. Als gewezen lesgever ken ik de klanten en hun noden in mijn regio en vice versa. Door de stap te zetten van lesgever naar consulent is deze bestaande band ongedwongen, aangenaam en heerst er een goede verstandhouding.

Het leukste en boeiendste aan de job is verbindingen maken en daarvoor de juiste schakels vinden: lesgevers die werk zoeken, klanten die lesgevers zoeken. Als deze schakel “klikt” en beide kanalen zijn tevreden geeft dit een super voldoening.

De deadlines om lesgevers te vinden bij vervangingen, of aanvragen op het laatste moment behandelen, geven een boost waardoor de dag voorbij vliegt. Ik zou nooit een job kunnen appreciëren  waarbij ik de minuten moet aftellen.

En wat is leuker dan je tijd nuttig doorbrengen met super collega’s?

Binnen Sportwerk krijg je de mogelijkheden om te groeien.

Interesse in een job in de sport

Meteen solliciteren voor een job als sportwerker?