Opleidingen

Professionaliteit binnen hr in die sportsector is onlosmakelijk verbonden met kwaliteitsvolle werknemers en dus voldoende opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks maakt Sportwerk een opleidingsplan op dat gericht is op al haar werknemers. We zien dat plan als een routekaart voor het opleiden om tot de beste resultaten te komen, en dit op organisatie, team en individueel niveau. 

Opleidingen Vlaamse Trainersschool (VTS)

Wil je voor Sportwerk lesopdrachten vervullen, maar heb je het juiste diploma niet? Via een opleiding van de Vlaamse Trainersschool (VTS) kan je een diploma als initiator of trainer verwerven. Met dat diploma kan je bij Sportwerk direct aan de slag om van je hobby je beroep te maken.

Ben je sportlesgever met nood aan inspiratie?
Sportwerk helpt je graag

We zetten in op de persoonlijke ontwikkeling van onze sportwerkers en organiseren jaarlijks opleidingen en bijscholingen. Die opleidingen worden intern georganiseerd en zijn altijd een mooie mix van leren van elkaar en van leren van experten. Alles wat nodig is om in te spelen op de noden en behoeftes van vandaag in de sportsector.

Dankzij het opleidingsaanbod ontdekken we nieuwe sporten en kunnen we onze klanten steeds kwaliteit aanbieden.

Sportwerkacademie

Tijdens onze Sportwerk Academie brengen we sportwerkers samen en bieden we hun leerrijke en vernieuwende bijscholingen aan.

We geven nieuwe inzichten die ze kunnen toepassen in hun gebruikelijke lessen, organiseren sessies die focussen op het eigen welzijn, laten hen kennis maken met nieuwe sporten en producten zodat ze hun opdrachten kunnen variëren en op de hoogte blijven van de nieuwe trends.

Kortom, we proberen elk wat wils te bieden en helpen onze sportwerkers om geüpdatet te blijven.

Uiteraard zijn dit ook de ideale momenten om bij te praten met collega-sportwerkers en nieuwe gezichten/talenten te leren kennen.

Elke keer een leuke dynamiek verzekerd!

GoodHabitz

Inzet op duurzame ontwikkeling is ook merkbaar door ons aanbod van een leerplatform ‘GoodHabitz’ waar elke Sportwerker vanaf een bepaalde tewerkstellingsbreuk meer dan 100 opleidingen online kan volgen.

Persoonlijke opleiding

Voor de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers stellen wij voor iedere Sportwerker die een deeltijdse tewerkstelling van minimaal 2/5de hebben een persoonlijk budget ter beschikking voor zowel interne als externe opleidingen. Een Sportwerker kan zo zelf mee de richting van zijn carrière/toekomst bepalen.