chiron chiron

“Kunnen fietsen is een recht voor elk kind. Met de juiste professionele ondersteuning geven onze lesgevers iedereen de kans om te leren fietsen.”

Chiron Potié

Kijk! Ik fiets!

Elk kind in Vlaanderen en Brussel heeft het recht om op jonge leeftijd te kunnen fietsen. Zie daar mijn persoonlijke passie en missie. Sportwerk biedt mij de kans om deze passie tot uitvoering te laten komen. Bijscholen van gedreven lesgevers en anderen mijn gebeten enthousiasme meegeven om ouders en kinderen te ondersteunen in het leren fietsen. Zo wil ik iedereen inspireren. Door het delen van mijn kennis en ervaringen wil ik iedereen levenslang aan het fietsen krijgen en zo van Vlaanderen dé fietsstreek van de wereld maken.

Kijk! Ik fiets! bij Sportwerk lanceren is momenteel mijn grote uitdaging en die kans krijgen geeft mij heel veel voldoening. De drive die ik voel bij alle collega’s geeft een positieve boost om in mijn eigen missie te geloven. Sportwerk is voor mij ook meer dan Kijk! Ik fiets!. Ik krijg de kans om mee te denken en te organiseren in de vele projecten en uitdagingen, alsook om zelf te blijven lesgeven en zo dagdagelijks met de beide voeten op de grond te ervaren hoe de sportwereld evalueert. Variatie, zeggenschap en verantwoordelijkheidsgevoel zijn de zaken die ik nodig heb in mijn werk. Dit kunnen combineren met mijn passie voor sport is op dit moment in mijn leven perfect.

Kijk! Ik fiets! bij Sportwerk lanceren is momenteel mijn grote uitdaging en die kans krijgen geeft mij heel veel voldoening.

Op de hoogte blijven over ‘Kijk! Ik fiets!’?

Kijk! Ik fiets! in je gemeente of organisatie organiseren?