Sportaanbod

Gediplomeerde/competente sportwerkers aanleveren is onze corebusiness. Samen met hen bieden we een kwalitatief sportaanbod.

Eenmalige sportlesbegeleiding, lessenreeksen, gedegen coaching, een origineel sportpakket of een leuke teambuilding. Een reeks van mogelijkheden die we steeds zoveel mogelijk op maat van onze klant aanbieden.

Zet je graag in op een duurzaam beweegbeleid binnen je organisatie? Ook hierbij ondersteunen Sportwerk en haar partners je graag.

Ontdek ons aanbod:

Samen geloven we in de kracht en het belang van sport en beweging!

#connectmovework

Op zoek naar een sportlesgever, trainer, coördinator of administratieve kracht?

Sportlesbegeleiding/
coaching

Ben je op zoek naar iemand die het maximum uit je sportlessen haalt, via doordachte trainingen en gerichte begeleiding? Willen jullie samen een sportief doel bereiken? Onze sportwerker staat al te popelen!

Start 2 run, bootcamp, aerobic …?

Voor elk wat wils!

Sporten en bewegen zijn begrippen die heel ruim kunnen worden ingevuld. Daarom wil Sportwerk je als klant zoveel mogelijk opties aanbieden. Van voetbal- en zwemtrainingen tot originele teambuildings en bootcamps: Sportwerk geeft je – letterlijk – tal van ‘beweegredenen’!

Ontdek de mogelijkheden

SPORTLESBEGELEIDING/COACHING AANBOD

Sportpakketten

Om het jezelf gemakkelijk te maken, kan je bij Sportwerk kiezen uit een aantal sportpakketten. Die bieden we standaard aan, maar kunnen we uiteraard ook finetunen tot ze perfect bij je organisatie passen.

Nieuwe sporten ontdekken? Sporten met een beperking ervaren?

Sportwerk houdt de vinger aan de pols van trends in de wereld van beweging. Daarom integreren wij zo snel mogelijk nieuwe sporten in ons aanbod, zodat ook jij die kan ontdekken. Daarnaast laten we je graag ervaren hoe het voelt om te sporten met een beperking.

Ontdek de mogelijkheden

SPORTPAKKETTEN AANBOD

Sportdag/Teambuilding

Een sportdag of teambuilding organiseren vraagt heel wat voorbereiding. Hoe kan je bovendien zeker zijn dat je de gewenste resultaten bereikt? Sportwerk helpt je graag met een activiteit op maat van je verwachtingen!

Sport- en belevingsaanbod op maat van je organisatie!

Wil je je medewerkers een onvergetelijke teambuilding gunnen? Heeft je sportclub behoefte aan een sportlesgever die het maximum uit de leden haalt? Wat ook je vraag of nood is, je kan bij Sportwerk rekenen op een antwoord op maat.

Ontdek de mogelijkheden

SPORTDAGEN & TEAMBUILDING AANBOD

Duurzaam beweegbeleid

Wie ‘gezondheid’ zegt, zegt ‘beweging’. En omdat wij als Sportwerk begaan zijn met de gezondheid van onszelf en onze klanten, zetten wij sterk in op een goed uitgebouwd beweegbeleid, dat we realiseren met partners uit de sport- en gezondheidssector.

Beweging in kaart en samen aan de slag

Om een goed beweegbeleid te realiseren, is het belangrijk eerst de status van de doelgroep te kennen. Hoe is het eigenlijk gesteld met de gezondheid van je medewerkers? Sporten ze regelmatig, en waarom (niet)? Zijn ze bereid aan dit traject mee te werken? Om die vragen te beantwoorden, stelt Sportwerk niet alleen een sport- en beweegscan ter beschikking, maar ook een medische screening.

Op basis van de resultaten bouwen we een beweegbeleid op maat uit.

Ontdek de mogelijkheden

DUURZAAM BEWEEGBELEID AANBOD

Ontdek ons aanbod voor bedrijven

Ik wil beroep doen op een sportlesgever!