Student

Geen enkele student zegt neen tegen een leuke bijverdienste. En geef toe, heb je een sportief diploma, dan is het toch zalig om sportles te geven in je vrije tijd en daar nog een aardige cent aan over te houden? 

Studentenjob bij Sportwerk

Studenten die een sportopleiding volgen en minimaal voor 60 studiepunten geslaagd zijn kunnen aan de slag bij Sportwerk. Benieuwd welke opdrachten we hebben? Schrijf je in onze whatsappgroep of registreer je in de jobmarkt.

Natuurlijk wil je weten hoeveel je verdient:

  • 60 studiepunten – € 16,15/u
  • 120 studiepunten – € 18,04/u
  • 180 studiepunten – € 20,32/u

Daarnaast krijg je ook nog een mooie km-vergoeding.

Whatsapp

Join de whatsappgroep van jouw regio en wordt op
de hoogte gebracht van nieuwe opdrachten.

Jobmarkt

Registreer je in de jobmarkt
en zoek zelf actief naar opdrachten.

Meest gestelde vragen

Ja, op onze digitale jobmarkt zie je alle vrije opdrachten in jouw regio. Aan jou de keuze! 

Uiteraard kom je best voorbereid naar de les, maar het is niet zo dat we van jou een lesvoorbereiding op papier vragen. Ben je zelf op zoek naar lesinspiratie. Sportwerk beschikt per discipline over een grote databank aan oefenstof en lesfiches waar je vrij kan van gebruikmaken. 

Hoeveel je straks zal verdienen, dat hangt af van jouw persoonlijke situatie. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met je diploma(‘s) of het aantal studiepunten dat je behaalde. Maar weet dat Sportwerk een goede en correcte verloning erg belangrijk vindt.

Bij veel opdrachten zijn meerdere lesgevers aanwezig. Sta je in het begin liever niet alleen voor een groep?
Bekijk samen met je expert de mogelijkheden. 

Uiteraard, je krijgt bij ons een correcte km-vergoeding. Als je bijvoorbeeld lesgeeft op 20 km van je verblijfplaats, dan ontvang je voor 1 les 13 euro extra

Stage lopen bij Sportwerk

Wil je stage lopen bij één van onze lesgevers? Dat kan!
Ook een betaalde stage is mogelijk, mits goedkeuring van jouw onderwijsinstelling. Neem contact op met de expert uit jouw regio om de mogelijkheden te bekijken.

experten sportwerk