Voordelen en voorwaarden om een Sportwerker in te zetten

Wie kiest voor Sportwerk, kiest voor én bouwt mee aan een duurzame en gezonde sportsector.

De voordelen

 1. Sportgerelateerde diploma’s
 2. Sport ondersteunende functies
 3. Sportwerk helpt je in jouw zoektocht naar de juiste sportlesgever
 4. Een sportlesgever, maar je weet niet hoe die tewerk te stellen? Sportwerk doet de administratie voor je, kwalitatief en legaal.

De voorwaarden

Je kan alle voorwaarden terugvinden in het klantenreglement.

De duurzame en gezonde sportsector

De kracht van HR en tewerkstelling in de sportsector

In het kloppend hart van de sportsector vinden we gepassioneerde mensen die zich inzetten om sportieve doelen te bereiken, zowel binnen als buiten het veld. De groei en professionalisering van deze sector hangt nauw samen met de inzet en toewijding van deze mensen. Het belang van HR en tewerkstelling hierin kan en mag niet onderschat worden.

Onze visie: Wij geloven dat menselijk kapitaal een cruciale factor is voor een gezonde sportsector. Een professionele, efficiënte en mensgerichte HR-aanpak zorgt voor een omgeving waarin medewerkers kunnen bloeien en waarin sportorganisaties kunnen groeien.

Het belang van waardering: De tijd en kennis die professionals inbrengen zijn van onschatbare waarde voor de sportsector. Deze inzet verdient niet alleen erkenning en waardering, maar ook een eerlijke verloning die recht doet aan hun expertise en toewijding.

Wat zijn onze doelen

 • Aantrekken en behouden: Het aantrekken van talent en zorgen voor een omgeving waarin dit talent behouden blijft.
 • Training en ontwikkeling: Aanmoedigen van continu professionele ontwikkeling en scholing voor werknemers in de sportsector.
 • Correcte verloning: Streven naar een correct loon dat past bij de geleverde prestatie en de expertise van de werknemer. De tijd en kennis die professionals inbrengen zijn van onschatbare waarde voor de sportsector. Deze inzet verdient niet alleen erkenning en waardering, maar ook een eerlijke verloning die recht doet aan hun expertise en toewijding en dit met het oog op het aantrekken en retentie van talent.

Actiepunten

 • Sensibiliseren: Creëren van bewustzijn over het belang van een HR-beleid in de sportsector.
 • Samenwerking: Actieve samenwerking zoeken met sportorganisaties, federaties en andere belanghebbenden om de boodschap over het belang van HR te verspreiden.
 • Onderzoek: Het regelmatig uitvoeren van onderzoek naar de huidige stand van zaken op het gebied van HR en tewerkstelling in de sportsector.
 • Kennisdeling: Organiseren van workshops en trainingen om het belang en de best practices van HR in de sportsector te verspreiden.
 • Advies: Het aanbieden van diensten en consultancy voor sportorganisaties om aan de slag te gaan als werkgever of hun HR-beleid uit te bouwen of te optimaliseren.

De groei en professionalisering van de sportsector staan of vallen met de mensen die er werkzaam zijn. Laten we samenwerken om het belang van HR en tewerkstelling in de sportsector te benadrukken en te zorgen voor een eerlijke en bloeiende toekomst voor alle betrokkenen.

“Niet alleen zijn we heel tevreden over de uitstekende service die Sportwerk biedt, mede door duidelijke afspraken rond sportkampen, maar hun lesgevers brengen ook voortdurend vernieuwde ideeën tijdens hun sportlessen”

Sportdienst Aalst

Tarieven

Wat kost dat, een Sportwerker?
Dat hangt af van verschillende factoren.