Sportpakketten

Sportdagen voor groepen, scholen en bedrijven.
Onze pakketten zijn ideaal om kennis te maken met nieuwe disciplines of trends.
Ze worden steeds uitgeleend met lesgever.

Innogames pakket

Sportwerk start met INNOGAMES, een project rond innovatieve sporten.
Het is super om nieuwe sporten uit te proberen en via INNOGAMES is dit de ideale kans. Wackitball, Spikeball, Dodgeball en KAN JAM zijn nieuwe sporten uit Amerika en van Belgische bodem die je zeker eens moet testen. Hoe dat kan? Organiseer eens een sportnamiddag met je vrienden of je school. Jij kiest welke sporten je wil spelen en wij zorgen voor het materiaal en de lesgevers.

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

G-sport koffer

De G-sport koffer zit vol met leuke actieve spelletjes die je helpen ervaren hoe het voelt om even een visuele, motorische of gehoorbeperking te hebben. Tunnelzicht, vlekkenzicht, gedeeltelijke gehoorbeperking of motorische beperking van de ledematen komen allemaal aan bod. Onze sportwerker neemt je mee naar de wereld van G-sport met activiteiten zoals Torbal, Zitbadminton en Boccia. Contacteer ons als je deze leerrijke en leuke activiteit wil inplannen voor je school, bedrijf of vriendengroep.

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be
archery tag

Archery tag

Archery tag is te vergelijken met paintball maar dan met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte rubberdop en iedere deelnemer draagt een beschermmasker. 2 ploegen strijden tegen elkaar en veroveren de vlag of elimineren zoveel mogelijk tegenspelers. Een leuke strijd gegarandeerd!

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

Ringhockey

Ring hockey is afkomstig uit Canada en is een alternatief voor het ijshockey. Het reglement is aangepast aan het spel in een sporthal. Het is ontworpen om de nadruk te leggen op het samenspel, de individuele behendigheid, snelheid en strategisch inzicht in plaats van kracht en agressiviteit. Dit spel is speciaal tot stand gebracht om optimale teamsport te beoefenen in alle veiligheid en toegankelijkheid!

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

Kijk! Ik fiets! pakket

Is je kleuter klaar om te fietsen en weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meemaken hoe hij of zij een waar fietsdiploma verdient? Kijk! Ik fiets! is een project om jonge kinderen op slechts 3 uur tijd te leren fietsen op 2 wielen. We hanteren hiervoor een unieke methodiek.

Organiseer een sessie in je gemeente, vereniging of school. Elk kind neemt zijn eigen fiets zonder steunwielen en een volwassen begeleider mee. Wij zorgen voor het een zelf opgeleide fietsleermeester die alles in goede banen leidt en voor het nodige hulpmateriaal om te leren fietsen. Weg met de hulpwieltjes, leve de vrijheid!

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

You Fo & Poull Ball pakket

You Fo is een combinatie tussen Ultimate Frisbee en Lacrosse. De basis van deze sport is werpen en vangen maar gegeven door een gediplomeerde Sportwerk lesgever is het veel meer dan dat! De sport richt zich op concentratie, behendigheid, coördinatie en kracht maar vooral op spelplezier!

Poull Ball is een ploegsport waarbij snelheid, kracht, doorzettingsvermogen maar vooral fairplay heel belangrijk zijn. Daarnaast is Poull Ball ook heel gemakkelijk aan te leren, wat deze sport erg toegankelijk maakt voor iedereen. Dit pakket is geschikt voor leerlingen van het basisonderwijs en ouder (minimaal 10 spelers).

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

Wat kost een pakket?

51,05€ (excl. BTW) + tarief lesgever

Wens je meer informatie?

Opleiding sportletselpreventie!

Proactief vermijden van sportletsels bij jonge sporters?

Leid je trainers, begeleiders of coaches op via het GET FIT 2 SPORT-programma (ontwikkeld door Universiteit Gent).

Tijdens een interactieve opleiding leren sportmediatoren hoe sportletsels vermeden kunnen worden op het terrein.

Doelgroep: sportmediatoren (trainers, begeleiders, coaches, lesgevers, …), niet de sporters op zich.

Marc SarensMarc Sarens

We willen de klant via onze pakketten een gevarieerd aanbod bieden en laten kennismaken met verschillende disciplines en nieuwe trends.