Sportpakketten

Sportdagen voor groepen, scholen en bedrijven.
Onze pakketten zijn ideaal om kennis te maken met nieuwe disciplines of trends.
Ze worden steeds uitgeleend met lesgever.

Innogames

Sportwerk start met INNOGAMES, een project rond innovatieve sporten.
Het is super om nieuwe sporten uit te proberen en via INNOGAMES is dit de ideale kans. Wackitball, Spikeball, Dodgeball en KAN JAM zijn nieuwe sporten uit Amerika en van Belgische bodem die je zeker eens moet testen. Hoe dat kan? Organiseer eens een sportnamiddag met je vrienden of je school. Jij kiest welke sporten je wil spelen en wij zorgen voor het materiaal en de lesgevers. Ontdek ook ons vernieuwd aanbod met Rampshot, Bulzibucket en Direction.

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

Martial Arts

Leer jezelf verdedigen en geniet van het zweet dat je laat stromen door actief te trainen met bokshandschoenen en ander materiaal. Muaythai, Kickboksen, Boksen, Mixed Martial Arts, Judo, Karate, Jiu Jitsu, Krav Maga, Taekwondo, Hapkido,… vormen slechts een kleine greep uit al onze vechtsportdisciplines die aan bod kunnen komen.

Interesse om een sessie te organiseren in je gemeente, organisatie, vereniging, school of bedrijf? Wij zorgen voor gediplomeerde lesgevers die met gebruik van vechtsportspecifiek materiaal allerlei Martial Arts gerelateerde technieken op een didactische-methodische manier aanleren.

Lees over onze Martial Arts expert inhouse, Eric Van Vaerenbergh. Hij zorgt samen met onze collega Thomas De Pourcq voor een kwalitatief aanbod en duurzame samenwerkingen, zoals bv. met de Vlaamse Boksliga.

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

LÜ – interactieve speelwand

LÜ is een slim en ruimtelijk belevingsspel dat in realtime reageert op het gedrag van, en de interactie tussen de spelers. Deze interactieve speelwand neemt de deelnemers mee in verschillende “videogames” waarbij bewegen en leren plots een spel worden. Het aanbod bestaat uit 18 spelen voor verschillende leeftijden.

Maak van je sportdag, beurs of evenement een unieke ervaring met dit innovatieve concept nu verkrijgbaar via Sportwerk.

Bekijk de 18 spelen 

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

Kijk! Ik fiets!

Is je kleuter klaar om te fietsen en weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meemaken hoe hij of zij een waar fietsdiploma verdient? Kijk! Ik fiets! is een project om jonge kinderen op slechts 3 uur tijd te leren fietsen op 2 wielen. We hanteren hiervoor een unieke methodiek.

Organiseer een sessie in je gemeente, vereniging of school. Elk kind neemt zijn eigen fiets zonder steunwielen en een volwassen begeleider mee. Wij zorgen voor het een zelf opgeleide fietsleermeester die alles in goede banen leidt en voor het nodige hulpmateriaal om te leren fietsen. Weg met de hulpwieltjes, leve de vrijheid!

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

Bootcamp

Bootcamp is van oorsprong een workout gebaseerd op de manier waarop soldaten worden getraind in het leger. Door korte intense workouts worden ze klaargestoomd voor gevechten en missies.
Geen paniek, je wordt niet afgemat zonder rekening te houden met plezier en fun. Bij bootcamp staan deze juist heel centraal.

Het is een training waar je onder begeleiding in teamverband spierversterkende en uithoudingsoefeningen uitvoert. Onder impuls van de teamleden en de begeleider sport je intenser dan individueel. Met behulp van eigen lichaamsgewicht en materialen die ter plaatse te vinden zijn sport je intensief. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent of een beginnende of gevorderde sporter, bootcamp is voor iedereen.

We zijn graag het goede voorbeeld en organiseren tijdens de middagpauze ook bootcamp sessies voor onze backoffice.

Ook in het kader van de Warmste week boden we bootcampsessies aan bij verschillende organisaties: AZ Jan Palfijn, Kinderdagverblijf Patjoepelke.  Samen zamelden we geld in voor het goede doel.

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

You Fo & Poull Ball

You Fo is een combinatie tussen Ultimate Frisbee en Lacrosse. De basis van deze sport is werpen en vangen maar gegeven door een gediplomeerde Sportwerk lesgever is het veel meer dan dat! De sport richt zich op concentratie, behendigheid, coördinatie en kracht maar vooral op spelplezier!

Poull Ball is een ploegsport waarbij snelheid, kracht, doorzettingsvermogen maar vooral fairplay heel belangrijk zijn. Daarnaast is Poull Ball ook heel gemakkelijk aan te leren, wat deze sport erg toegankelijk maakt voor iedereen. Dit pakket is geschikt voor leerlingen van het basisonderwijs en ouder (minimaal 10 spelers).

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be
archery tag

Archery tag

Archery tag is te vergelijken met paintball maar dan met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte rubberdop en iedere deelnemer draagt een beschermmasker. 2 ploegen strijden tegen elkaar en veroveren de vlag of elimineren zoveel mogelijk tegenspelers. Een leuke strijd gegarandeerd!

G-sport koffer

De G-sport koffer zit vol met leuke actieve spelletjes die je helpen ervaren hoe het voelt om even een visuele, motorische of gehoorbeperking te hebben. Tunnelzicht, vlekkenzicht, gedeeltelijke gehoorbeperking of motorische beperking van de ledematen komen allemaal aan bod. Onze sportwerker neemt je mee naar de wereld van G-sport met activiteiten zoals Torbal, Zitbadminton en Boccia. Contacteer ons als je deze leerrijke en leuke activiteit wil inplannen voor je school, bedrijf of vriendengroep.

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

Ringhockey

Ring hockey is afkomstig uit Canada en is een alternatief voor het ijshockey. Het reglement is aangepast aan het spel in een sporthal. Het is ontworpen om de nadruk te leggen op het samenspel, de individuele behendigheid, snelheid en strategisch inzicht in plaats van kracht en agressiviteit. Dit spel is speciaal tot stand gebracht om optimale teamsport te beoefenen in alle veiligheid en toegankelijkheid!

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

All-in sportkamp

Sportwerk heeft een sportkamp met Urban Sports voor lager onderwijs ontwikkeld.
Geen tijd/mogelijkheden om zelf een leuk sportkamp in elkaar te steken? Geen nood, Sportwerk doet het voor jou! Lesgevers en allerlei spelen inclusief.

Urban games zijn activiteiten die fun zijn om te spelen, een tikkeltje uniek en ongekend zijn en overal gespeeld kunnen worden. Geef ons pleintjes, een park of een reguliere sportaccommodatie en wij zorgen voor een leuke invulling van jullie kamp. Sportwerk zorgt voor de lesgever(s) en het nodige sportmateriaal voor de activiteiten. De klant zorgt voor de accommodatie en inschrijvingen.

Vraag nu meer informatie! - aanbod@sportwerk.be

Wat kost een pakket?

51,05€ (excl. BTW) + tarief lesgever

Wens je meer informatie?

Opleiding sportletselpreventie!

Proactief vermijden van sportletsels bij jonge sporters?

Leid je trainers, begeleiders of coaches op via het GET FIT 2 SPORT-programma (ontwikkeld door Universiteit Gent).

Tijdens een interactieve opleiding leren sportmediatoren hoe sportletsels vermeden kunnen worden op het terrein.

Doelgroep: sportmediatoren (trainers, begeleiders, coaches, lesgevers, …), niet de sporters op zich.

Marc SarensMarc Sarens

We willen de klant via onze pakketten een gevarieerd aanbod bieden en laten kennismaken met verschillende disciplines en nieuwe trends.