iedereen op de fiets

Iedereen op de fiets

Vlaanderen is fiets zot, dat is duidelijk. Ook bij Sportwerk neemt de begeerde tweewieler een belangrijke rol in. Doorheen de jaren hebben we actief ingezet om een kwalitatief aanbod uit te werken voor de verschillende noden die er zijn in de fietswereld en de maatschappij.

Kijk, ik fiets

Kijk! Ik fiets! is een project om jonge kinderen op slechts 3 uur tijd te leren fietsen op 2 wielen. We hanteren hiervoor een unieke methodiek. Weg met de hulpwieltjes, leve de vrijheid!

Fietsen voor volwassenen

Eén op de zeven volwassenen in België niet kan fietsen. Sommigen hebben het nooit geleerd, anderen hebben te veel angst om het nog te doen. Nochtans heeft fietsen veel voordelen. Leren fietsen als volwassene is niet vanzelfsprekend, daarom voorzien we een fietsopleiding speciaal gericht op volwassenen.

E-bike & speed pedelec

Wie met een elektrische fiets rijdt, merkt al snel het verschil tussen gewoon fietsen. Vooral de hogere snelheden en verminderde controle zijn opmerkelijk. Ontdek in deze opleiding hoe je moet remmen, draaien en trostseer veilig het verkeer.

Julien Flandrien

Van leren fietsen zonder zijwieltjes, tot veilig het verkeer trotseren. Aangepaste leerstof & oefeningen per leefgroep.