Sportpakketten

We zorgen voor innovatieve sportbeleving van jullie basisopdrachten via onze sportpakketten.

Wat is ons gamma sportpakketten?

Onze pakketten zijn ideaal om kennis te maken met nieuwe disciplines of trends. Ze worden steeds uitgeleend met een lesgever.

  • Urban Games: Ontdek de sporten van morgen. We maken er een prioriteit van om elk jaar mee te zijn met de innovaties uit de sportwereld.
  • Tech Fun: Waar technologie en sport elkaar ontmoeten. Onze interactieve exergames staan allemaal in het teken van technologie, innovatie en bewegen. Zo maken we bewegen aantrekkelijker en toegankelijker voor iedereen.

Urban Games

Tech Fun

Verder houden we met onze interne product developers, een constante vinger aan de pols voor alle nieuwe sporten, beweegspelen of aanpassingen aan huidige sportpakketten. Hier leggen we sterk de focus op inzetbaarheid bij elke doelgroep, zelfs bij moeilijkere doelgroepen zoals kleuters of senioren.

We willen graag samen de uitdaging aangaan hoe we deze technologie kunnen verbinden met jullie sporttak en hoe we daarmee de sportclubs en sportfederaties kunnen versterken naar de toekomst toe. Mee met de tijd, klaar voor de toekomst.

Wij beschikken over de ervaren lesgevers en het nodige sport- en spelmateriaal. Jullie beschikken over de nodige sportspecifieke expertise. Klaar om de handen in elkaar te slaan?!

Interesse of vragen?

Neem contact op met sportclubs@sportwerk.be of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.