Gekwalificeerde sportlesgevers

We beschikken over een poule van gekwalificeerde sportlesgevers voor jullie sportkamp.

Wat doet een sportlesgever

Sportwerk beschikt over een poule van gediplomeerde en kwalitatieve professionals voor nagenoeg elke sport. Deze gediplomeerde/gecertificeerde medewerkers zorgen voor buitengewone sportbelevenissen. Al onze vaste lesgevers beschikken over het M-factor label en zijn volledig ondergedompeld in de wereld van het motiverend coachen

Wie is de Sportwerk-lesgever?

– 100% gekwalificeerd
– 100% bijgeschoold
– 100% officieel aan het werk

Concreet kunnen onze gekwalificeerde sportlesgevers jullie helpen met:

  • Een allround sportlesgever heeft een heel brede didactische basiskennis. Door de juiste organisatievormen en methodieken toe te passen, kunnen zij sportkampen bij elke doelgroep tot een succes maken.
  • Constante interne bijscholing is voor Sportwerk een doelstelling op zich. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat de sportlesgevers van vandaag ook met de sportspelen van morgen aan de slag kunnen. Door constant innovatie en vernieuwing door de organisatie te laten waaien, brengen we ook die creativiteit mee naar onze klanten.
  • We willen onze opgebouwde poule van gekwalificeerde sportlesgevers inzetten om ook onze sportclubs en sportfederaties te helpen om hun doelstellingen te realiseren.
  • Durf groter te denken dan je eigen mogelijkheden. Sportwerk kan zorgen voor schaalvergroting door extra sportlesgevers bij jullie sportactiviteiten zoals sportkampen.
  • Zo kunnen we partner zijn waarbij iedereen zijn eigen sterktes aan de man brengt.
  • We zijn ervan overtuigd dat 1+1 groter is dan 2, als we de handen in elkaar slaan.

Interesse of vragen?

Neem contact op met sportclubs@sportwerk.be of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.