Team(work)

Onze sportwerkers zijn behoorlijk divers. Vaste en occasionele lesgevers, sportondersteuners, administratief personeel …  We vormen één hecht team, verbonden met elkaar door dezelfde basiswaarden:

  • wendbaarheid
  • engagement
  • respect en openheid
  • kwaliteit
  • teamspirit

Sportwerk wil zich als organisatie blijven optimaliseren en verder ontwikkelen op professioneel en economisch vlak. We halen het beste uit onszelf en onze organisatie en dagen onszelf uit om de next level te bereiken.

Bij Sportwerk werken we met ambassadeurs, die het beste uit zichzelf en de organisatie willen halen

SPORTWERK-waardennormen

Allemaal Sportwerk-ambassadeur

Wat is Sportwerk? Waar staan we voor? Wat drijft ons? Waarom doen we wat we doen en werken we hoe we werken? Wie willen we zijn in contacten met klanten, (nieuwe) sportwerkers en partners?

Heel wat vragen. Belangrijke vragen. Omdat ze vervat zitten in de essentie en basiswaarden van Sportwerk. Basiswaarden die we altijd willen vooropstellen en naleven als sportwerker, zodat we samen de vooropgestelde doelstelling en missie van Sportwerk kunnen realiseren.

De sterkte van Sportwerk is gelijk aan de sterkte van de sportwerkers.

Wat verwachten we van onze Sportwerk-ambassadeurs?

Starten als sportwerker

Sportwerker als individu

We geven als sportwerker elke dag het beste van onszelf. We zijn ambitieus, kwaliteitsbewust en oplossingsgericht. We investeren in de eigen en gemeenschappelijke toekomst. We zijn geëngageerd en tonen interesse in collega-sportwerkers.

teambuilding

Sportwerker in groep

We werken met mensen voor mensen. We zijn één team, met een gedeelde passie voor bewegen en tewerkstellen. We voelen ons – gemeenschappelijk én individueel – verantwoordelijk voor de organisatie. We werken samen, zijn ons bewust van de manier waarop we werken en proberen die manier non-stop te optimaliseren.

Sportwerker naar de buitenwereld

We reageren professioneel en gaan altijd voor kwaliteit. We dragen de reputatie van Sportwerk en alle sportwerkers hoog en trots in het vaandel.
We zijn allen ambassadeur van Sportwerk en voelen ons dus maximaal verbonden met de organisatie.

Liesbet De SchryverLiesbet De Schryver

“Het fijne aan mijn job is de combinatie van administratief werk en contact met lesgevers”

Liesbet De Schryver