Partners

Sportwerk krijgt ondersteuning van:

De Vlaamse overheid is verantwoordelijk voor de voorbereiding, formulering en uitvoering van het beleid van het Vlaams Gewest en van de Vlaamse Gemeenschap. Het Vlaams Parlement en de Vlaamse Regering zijn de belangrijkste organen.

Vlaamse overheid

Sportieve partners:

idemasport

Idemasport

Al ruim 20 jaar is Idemasport gespecialiseerd in de levering van sportuitrustingen en -toebehoren aan scholen, sportclubs, gemeenten, leger …

Idemasport, actief in België en Frankrijk, verspreidt jaarlijks 70.000 catalogi met daarin meer dan 5.000 artikelen, stuk voor stuk streng geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid bij intensief gebruik.

Idema

Sportwerk werkt samen met:

Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Missie? Zoveel mogelijk mensen (blijvend) aan het sporten krijgen. Geen gemakkelijke opdracht, maar dankzij jarenlange ervaring en expertise wél een haalbare.

Sport Vlaanderen

Vlaamse Trainersschool

De Vlaamse Trainersschool (VTS) is de vrucht van de samenwerking tussen Sport Vlaanderen, de erkende Vlaamse sportfederaties, de universiteiten KU Leuven, UGent en VUB, en hogescholen met een opleiding Lichamelijke Opvoeding. Missie? Samen meer trainers beter opleiden!

Vlaamse Trainersschool

Bond voor Lichamelijke Opvoeding

BVLO weet wat er leeft binnen sport en biedt praktijkondersteuning. Het vormt een thuis voor alle lesgevers lichamelijke opvoeding en sport.

BVLO

Internationaal Centrum Ethiek in de Sport vzw

Het Internationaal Centrum Ethiek in de Sport vzw (ICES) is een door de Vlaamse minister van Sport erkende organisatie voor beleidsondersteuning en praktijkontwikkeling op het gebied van ethisch sporten.

ICES

G-Sport Vlaanderen

G-sport Vlaanderen vzw is hét aanspreekpunt en kenniscentrum rond G-sport. Het doel van de organisatie is lovenswaardig: zoveel mogelijk personen met een handicap plezier laten beleven aan sport.

G-sport Vlaanderen

Parantee vzw

Parantee vzw is een erkende sportfederatie met een aanbod voor alle sporters met een handicap: van beginners tot absolute toppers. Vooral sporten in georganiseerd clubverband wordt gestimuleerd.

Parantee

VTS

VTS staat voor Vlaamse Trainersschool en organiseert opleidingen en bijscholingen voor trainers en sportbegeleiders.

sportcareers

Sportcareers

Sportcareers (deel van Sports&Advice) zorgt voor het lanceren van jouw carrière in de sport! Werken in de sportsector als particulier, ondernemer of (ex-)sporter? Wij brengen jou in verbinding met de juiste personen en jobs.

Op zoek naar een gemotiveerde werkkracht met een Sport-DNA? Via Sportcareers vindt jouw bedrijf hét geknipte profiel!

Sportcareers