Sportwerkers: wat doen ze?

Onze werking in enkele kernwoorden? ‘Bewegen’, ‘geëngageerd’, ‘enthousiast’, ‘kwalitatief’, ‘respectvol’, ‘wendbaar’, ‘innovatief’ en vooral ‘menselijk’. We werken mét mensen vóór mensen. Krijg jij het aangenaam warm als je deze termen leest en ons promofilmpje bekijkt? Lees dan zeker verder.

op zoek naar een sportwerker

Gezocht: ambassadeurs (m/v)

 • Heb je een erkend sporttechnisch diploma?
 • Kan je enthousiast lesgeven? Kom je professioneel (maar uiteraard niet saai) over? Ben je flexibel? Beschik je over een gezonde portie sociale vaardigheden?
 • Heb je een groot oor voor de klant & een fijne neus voor verbetering?
 • Zoek je een uitdagende job met veel autonomie in een bruisende omgeving?

Alleen maar checks? Dan lijkt het er op dat jij wel eens onze nieuwe sportwerker-ambassadeur zou kunnen worden.

Wat doen onze ambassadeurs?

 • allerlei sportactiviteiten organiseren
 • alle mogelijke sportdisciplines bijbrengen aan alle mogelijke doelgroepen op alle mogelijke locaties
 • nieuwe klanten binnenbrengen en opdrachten uitbreiden bij bestaande klanten
 • de teamspirit uitdragen, door niet alleen de verwachte (maar wel noodzakelijke) opdrachten uit te voeren

Op zoek naar een opdracht of job bij een sportclub?

Benieuwd hoeveel je verdient als sportwerker?

Team

Administratief personeel, vaste en occasionele lesgevers, sportondersteuners … De range van onze sportwerkers is breed. Toch vormen we één hecht team, met als lijm dezelfde basiswaarden.

Sportwerk wil zich als organisatie blijven optimaliseren en verder ontwikkelen op professioneel en economisch vlak. We willen het beste halen uit onszelf en onze organisatie en onszelf uitdagen om de next level te bereiken.

Onze basiswaarden

 • Wendbaarheid
 • Engagement
 • Respect en Openheid
 • Kwaliteit
 • Teamspirit

Ontdek de voordelen van een sportwerker!

Voordelen
SPORTWERK-waardennormen

Allemaal Sportwerk-ambassadeur

Wat is Sportwerk? Waar staan we voor? Wat drijft ons? Waarom doen we wat we doen en werken we hoe we werken? Wie willen we zijn in contacten met klanten, (nieuwe) sportwerkers en partners?

Heel wat vragen. Belangrijke vragen. Omdat ze naar de essentie en basiswaarden van Sportwerk gaan. Basiswaarden die we altijd moeten vooropstellen en naleven wanneer we voor Sportwerk actief zijn. Om de vooropgestelde doelstelling en missie te kunnen realiseren. Want de sterkte van Sportwerk is gelijk aan de sterkte van de sportwerkers.

Starten als sportwerker

Sportwerker als individu

We geven als sportwerker elke dag het beste van onszelf. We zijn ambitieus, kwaliteitsbewust en oplossingsgericht. We investeren in de eigen en gemeenschappelijke toekomst. We zijn geëngageerd en tonen interesse in collega-sportwerkers.

Sportwerker in groep

We werken met mensen voor mensen. We zijn één team, met een gedeelde passie voor bewegen en tewerkstellen. We voelen ons – gemeenschappelijk én individueel – verantwoordelijk voor de organisatie. We werken samen, zijn ons bewust van de manier waarop we werken en proberen die manier non-stop te optimaliseren.

Sportwerker naar de buitenwereld

We reageren professioneel en gaan altijd voor kwaliteit. We dragen de reputatie van Sportwerk en alle sportwerkers hoog en trots in het vaandel.
We zijn allen ambassadeur van Sportwerk en voelen ons dus maximaal verbonden met de organisatie.

“Sportwerk-trainers leveren een merkbare meerwaarde en pakken zaken aan die anders heel moeilijk te verwezenlijken zijn”