Bijverdiener

Wat geld bijverdienen, daar zegt niemand neen tegen. Zeker nu het leven steeds duurder wordt. Sportwerk heeft heel wat mogelijkheden voor mensen die een extra inkomen willen verwerven als sportlesgever. Kies gemakkelijk zelf waar en wanneer jij wil werken via onze jobmarkt.

“Ik houd van de flexibiliteit om zelf te kiezen welke opdrachten ik aanneem. Dit, samen met de goede verloning en de kans om steeds nieuwe collega’s te leren kennen, maakt mijn werk bij Sportwerk bijzonder leuk.”

Stijn – Bijverdiener Sportwerk

Type tewerkstelling

Onze experts gaan samen met jou op zoek naar de fiscaal voordeligste manier van verlonen. Ontdek de verschillende mogelijkheden van tewerkstelling in onze blogpost.

Goede verloning

We schatten je werk naar waarde. Dit doen we aan de hand van je behaalde diploma. Daarnaast ontvang je nog een mooie kilometervergoeding voor jouw verplaatsing

Sportwerkacademie

Jaarlijks voorzien we gratis bijscholingsdag waar je jezelf kan verdiepen in een sport naar keuze en nieuwe sporten kan ontdekken.

Sportwerkambassadeur

Groei uit tot Sportwerkambassadeur en ontvang Sportwerkkledij, coole gadgets. Meer informatie vraag je bij jouw expert.

Aan welke diplomavoorwaarden moet ik voldoen? 

  • Je behaalde minstens 60 studiepunten in L.O., kinesitherapie, Sport & bewegen, kleuter- of basisonderwijs 
  • Of je beschikt over een VTS-diploma 
  • Voldoe je niet aan deze voorwaarden? Niet wanhopen, bekijk je opties

Meest gestelde vragen

Neen, we vertrekken altijd vanuit jouw persoonlijke situatie en zoeken naar de beste tewerkstellingsvorm, ook wat belastingen betreft. 

Ja, op onze digitale jobmarkt zie je alle vrije opdrachten in jouw regio. Aan jou de keuze! 

Uiteraard, je krijgt bij ons een correcte km-vergoeding. Met de wagen is dat €0,34/km, met de fiets komt het neer op €0,25/km. Als je bijvoorbeeld lesgeeft op 20 km van je verblijfplaats, dan ontvang je voor één les 13 euro extra als je met de wagen bent.  

Ja, als je tewerkgesteld wordt via Sportwerk ontvang je daarvoor een extra loon bovenop het huidige loon van je school. 

Ja, dat kan zeker! Ontdek de mogelijkheden in onze jobmarkt. 

OVERTUIGD? REGISTREER JE IN ONS PORTAAL

Ben je klaar om bij te verdienen en mee werk te maken van sport? Registreer je vrijblijvend in ons portaal en ga aan de slag!