Doe direct een aanvraag

Een proefsportsessie bij jouw bedrijf?

Proefsportsessies

Je wil werk maken van een gedragen sport- en beweegbeleid op de werkvloer, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen? Samen met Sport Vlaanderen en partners lanceren we een gloednieuw proefsportsessie-aanbod voor bedrijven. Het is de ideale eerste stap om op een laagdrempelige manier te ontdekken hoe je het sport- en beweegaanbod voor jouw medewerkers het best kunt organiseren, zodat het een succes wordt op de werkvloer..

/

Het pakket bestaat uit 2 beweegmomenten voor jouw bedrijf:

Beweegmoment 1: 

Teasermoment, “proevertje” in het bedrijf, waar eerst het belang van een duurzaam beweegbeleid wordt toegelicht met een interactieve presentatie. Vervolgens zetten we de theorie om in de praktijk en laten we de medewerkers zelf ondervinden welke mogelijkheden er zijn op vlak van sport en beweging.

Beweegmoment 2: 

Een samenvatting van de resultaten die uit de Sport- en beweegscan (Sport Vlaanderen) zijn gekomen, gekoppeld aan een fysiek of digitaal beweegmoment.

/

Voor wie? 

De proefsportsessies zijn bedoeld voor bedrijven (specifiek KMO’s) die nog geen sport of beweging op het werk organiseren, maar willen uitzoeken of het iets voor hen is. We willen een specifieke doelgroep binnen het bedrijf aanspreken, namelijk het “laaghangend fruit”. Oftwel de “overwegers” die mits een kleine push kunnen aangezet worden tot sport en bewegen.

Bedrijven die het sportlabel hebben, maar nog geen ideale werking hebben rond sport en beweging op het werk, mogen ook gebruik maken van de subsidie.

/

Prijs?

Het deelnemende bedrijf betaalt €200 (exclusief BTW) – met een pakketwaarde van €1400 (*)

De daaropvolgende activiteiten die na het traject plaatsvinden zijn vanzelfsprekend aan de marktconforme tarieven.

* Het pakket heeft een hoge marktwaarde, maar als bedrijf betaal je slechts 200 € (excl. BTW). De rest wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid die speciaal voor deze proefsportsessies middelen ter beschikking heeft gesteld aan Sportwerk. Ook de partners hebben hier een financiële inspanning gedaan.

/

Praktische afspraken

  • Het beweegmoment is voorzien voor maximum 45 personen. Heeft jouw bedrijf meer dan 45 medewerkers? Geen probleem, we vragen om een zo gevarieerd mogelijke doelgroep samen te stellen.
  • De locatie wordt voorzien door de klant. Dat wil zeggen dat er een aangepaste ruimte wordt voorzien die voldoende groot is voor de activiteiten te laten doorgaan. De beweegmomenten kunnen in overleg buiten doorgaan.
  • Geen geschikte locatie? Geen probleem, we zoeken samen naar een gepaste oplossing bij jouw bedrijf in de buurt.

/

Dit project is een samenwerking tussen Sport Vlaanderen, Time-Out, Springbok Coaching, WeCoach, Summit Center, Fros, Kokoro Business en Sportwerk.

Vraag meer informatie!

Zet de eerste stap richting jouw Sportbedrijf