Sportwerk Zomeraanbod

Ben jij al klaar voor een actieve zomer?
Wij zijn er om jou te helpen.
Samen maken we er voor alle kinderen een onvergetelijke zomer van!

We maakten ons bestaande aanbod corona-proof en voegde er enkele nieuwe dingen aan toe:

  • Zomerschool
  • Sportwerk buiten
  • All-in kampen

Hieronder vind je een korte beschrijving van het aanbod met een bijhorende overzichtsfiche die je kan downloaden.

COVID-19: Safety first. We volgen de ontwikkelingen van de veiligheidsmaatregelen nauwgezet op en nemen de nodige maatregelen.

Sportieve Noodopvang

Zomerschool

Aanbod sport, spel en cultuur

Als gemeente of school kies je misschien wel om in te gaan op de oproep ‘zomerschool’ van het departement Onderwijs.

De ene helft van de tijd gaat naar het verwerken van essentiële leerstof en de andere helft gaat om plezier maken. Inzetten op educatieve speelvormen waarin het schools karakter minder wordt benadrukt. Dit vraagt om een flexibele organisatie van het aanbod.

Sportwerk als partner. Onze gediplomeerde en gemotiveerde sportbegeleiders bieden een waaier van leuke spelletjes en sporten aan. Dit telkens aangepast aan de leeftijd van de kinderen én rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften.

Sportwerk Buiten

In de strijd tegen Covid-19 springen 2 zaken in het oog:

o   blijven bewegen verhoogt de weerbaarheid

o   in de buitenlucht zijn mensen veel minder kwetsbaar

Die 2 aspecten smelten we in elkaar. Voeg daar onze creatieve en enthousiaste sportlesgevers aan toe en we hebben een nieuw concept: Sportwerk Buiten.

We brengen kinderen in beweging door leuke, sportieve spellen die ongewoon zijn en die overal kunnen beoefend worden. Geef ons een ruimte op pleintjes, op de speelplaats, in het park, …

Kinderen hebben terug nood aan samen spelen, samen plezier maken, al spelend leren, … nood aan een echt vakantiegevoel. Een volledige week actie met een grote dosis fun beleving om even alles te vergeten en terug te genieten van het kind zijn.

All-in kampen

(zolang voorraad aan materiaal strekt)

Vernieuwend sportaanbod inclusief sportmateriaal

Ben je uitgekeken op de klassieke sporten en spelletjes die iedereen jaar na jaar tijdens de sportkampen aanbiedt? Tijd voor iets anders, maar weet je weet niet goed welke nieuwe sporten bij kinderen aanslaan?

Sportwerk maakt er een prioriteit van om elk jaar mee te zijn in de innovaties uit de sportwereld. Rampshot, Dodgeball, Kan Jam, Free Running, You.fo, Wackitball, Ring Hockey, Spikeball, … zijn maar enkele van de sportpakketten die onze sportbegeleiders met veel enthousiasme aan jullie voorstellen en met leuke, uitdagende spelletjes leren kennen.

Dit sportkamp bieden we aan inclusief sportmateriaal. Geef ons een plein of een grote sporthal en we kunnen aan de slag. Kinderen hebben terug nood aan samen spelen, samen plezier maken, al spelend leren, … nood aan een echt vakantiegevoel.

Een greep uit het aanbod

Poull ball

Ringhockey

Kanjam

G-sportkoffer

Interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.