Sta je te springen voor een nieuwe uitdaging?
Sportwerk Vlaanderen wil graag met je connecteren!

Connecteer!

Van lesgever tot consulent

Ik ben voor het eerst met Vlabus in contact gekomen toen ik nog studeerde.
Ik gaf toen een aantal sportkampen in Lendelede en Vlabus was degene die me een contract aanbood. Ik kon doen wat ik graag deed en ik verdiende er een extra centje mee. In mijn 2de jaar bachelor overleed mijn moeder en stond ik er plots alleen voor. Als wees heb ik gelukkig mijn studies kunnen afwerken en kon ik voor mijn laatste studiejaar terecht bij het OCMW.
Na mijn studies werd de druk hoog om werk te vinden. Ik had een leefloon en wou zo snel mogelijk werk vinden in het onderwijs. Via de vdab maakte ik opnieuw kennis met Vlabus. Er was een vacature voor een vaste lesgever. Ik greep mijn kans en ging solliciteren. Daar maakte ik kennis met Katrien De Gols. Ze gaf me een kans en al snel bleek dat dit de geknipte job was voor mij.

De geknipte job

Ik mocht lesgeven aan senioren, kinderen, volwassenen, mindervaliden en gedetineerden. Ik gaf alle mogelijke disciplines en leerde heel wat doelgrepen kennen. Ik nam deel aan een project voor zwaarlijvige kinderen (move XL), er was de doe aan sport beurs, kick op sport, enz. Ik kreeg de kans om mezelf te ontplooien en maakte kennis met een menselijke organisatie. De grootste troef waren de mensen waarmee we samenwerkten. Zij waren altijd gemotiveerd, de klanten, de deelnemers en vooral de collega’s. Een hecht team! Dit was voor mij thuiskomen.

Een nieuwe uitdaging

Na jaren sportlesgever te zijn was het moment aangekomen om een stap verder te zetten. Er kwam een vacature als consulent Hr en heb deze kans niet laten liggen. Mijn grootste motivatie waren de klanten en de sportlesgevers. Nieuwe lesgevers coachen, ondersteunen en vooral de juist match maken tussen klant en sportlesgever. De uitdaging was groot. Het is hard werken en er zijn ups en downs want soms moet je klanten teleurstellen omdat je niet kon ingaan op de vraag.

Van Vlabus naar Sportwerk

Na een aantal jaren waren we opnieuw klaar om te groeien en veranderden we onze naam naar Sportwerk. Een nieuw hoofdstuk! Ik kan niet genoeg benadrukken dat ik trots ben op deze organisatie en dat ik mijn trots en motivatie mag delen met iedereen die sportwerk wilt leren kennen.

I love my job… wie kan dat zeggen?
Ik wel!

Kom meer te weten over de tal van voordelen om Sportwerker te zijn.

Interesse? Laat van je horen en teken in op onze databank ahv volgend formulier.