Davy Callerwaert vooraanzicht Davy Callewaert met bal in de hand

“Mijn medewerkers gaan door een muur om klanten te helpen en zo heb ik het graag.”

Davy Callewaert Sportwerk

#davyonamission

Mijn uitdaging als algemeen directeur bij Sportwerk bestaat erin om alle individuele energie, plannen, inzet, creativiteit, drive, engagement, know how en ervaring die reeds aanwezig zijn in deze organisatie een platform te geven waar ze optimaal in kunnen samenwerken en ontwikkelen. Dit vraagt vrijheid, toekomstperspectief, hoop en vertrouwen van zowel mij als mijn mede- sportwerkers. Maar het vraagt ook wendbaarheid,engagement,respect, kwaliteit en teamspirit! Gelukkig zijn die allemaal ruim aanwezig in onze organisatie.

#sportwerkonamission

Het aligneren van alle, of toch zoveel mogelijk,  individuele doelen op één groot gemeenschappelijk doel is iets waar ik en al mijn Sportwerk –collega’s dagelijks voor gaan. Mijn medewerkers gaan, indien nodig, door een muur om klanten te helpen en zo heb ik het uiteraard graag. Maar waar hard gewerkt wordt mag ook als eens ontspannen of gefeest worden, daar krijgt iedereen dan ook de mogelijkheid toe.

Werken bij Sportwerk was mijn grootste uitdaging ooit en intussen ook de uitdaging met de meeste voldoening ooit. Sportwerk maakt werk van SPORT met véél goesting en véél voldoening.

Sportwerk maakt werk van SPORT met véél goesting en véél voldoening.