“We gaan met zijn allen voor hetzelfde doel, de juiste lesgevers matchen met de juiste klant, en zorgen dat alle administratie daarrond tot in de puntjes in orde is.”

Annemie Belmans

Ik werk nu een kleine drie jaar bij Sportwerk als administratief medewerker in de dienstverlening, en ik wil er nooit meer weg; Ik mag deel uitmaken van een enthousiast team sportievelingen en daar ben ik stiekem toch wel trots op. Sportwerk geeft me kansen om veel en interessante bijscholingen te volgen, geeft me kansen om te groeien, en die grijp ik met beide handen.

Teamwork van de bovenste plank

De sfeer op kantoor is gewoon top! Er wordt heel veel gelachen, heel soms ook gevloekt, maar vooral heel hard gewerkt. Een minder dagje is er bij iedereen wel eens, maar we helpen mekaar door drukke en moeilijke periodes heen, want Sportwerk, dat is teamwork van de bovenste plank. Regelmatig hebben we teambuildingsmomenten met de collega’s van de andere regio’s om de stress van ons af te smijten, en dan gaan we even gek doen. Onze jaarlijkse tweedaagse is ook altijd dikke fun, want dan is er naast enkel leuke bijscholingen ook tijd voor een informele babbel, een hapje en een drankje, kortom plezier tot in de late uurtjes.

Met onze klanten connecteren

Team dienstverlening is een hecht team met gelijkgestemde zielen, verspreid over gans Vlaanderen. We gaan met zijn allen voor hetzelfde doel, de juiste lesgevers matchen met de juiste klant, en zorgen dat alle administratie daarrond tot in de puntjes in orde is. Op de juiste plaats, op het juiste moment, en met de glimlach onze lesgevers met onze klanten connecteren, daar draait het om binnen Team D allemaal om. Het geeft veel voldoening wanneer we leuke complimentjes krijgen over onze dienstverlening, onze lesgevers, onze innovatieve sporten, enz.

Elke dag geniet ik weer van de drukte, de leuke collega’s, en nog zo veel meer, en ik hoop dat ik -bij leven en welzijn- nog vele jaren Sportwerker mag zijn! #connectmovework #forever

Sportwerk is teamwork van de bovenste plank.

Ontdek de voordelen om Sportwerker te zijn.

Geïnteresseerd om bij ons te werken?