Ben je student en wil je ook stage doen bij Sportwerk?

Connecteer!

Leuke posts van Sportwerk op social media?

Als je de laatste maanden leuke en leerrijke posts zag verschijnen op de facebookpagina van Sportwerk, dan kan het goed zijn dat onze stagiairs ‘social media’ hier achter zaten. Lars, Karl, Yentz en Nouchka hebben zich 4 maanden ingezet om Sportwerk nog meer in the picture te zetten op onze social media kanalen.

Elk einde is het begin van iets nieuws.

Hun stage hebben ze deze week afgerond met een mooie presentatie met tal van tips, die we bij Sportwerk ter harte zullen nemen.

Dit is misschien een afscheid van onze Sportwerkhelden, maar onze stagiairs leven nog een tijdje voort bij Sportwerk want er staan nog leuke Sportwerkposts gepland om te publiceren, waarvoor een dikke dankjewel!

Aan alles waar een einde aan komt, start een nieuw hoofdstuk. Sportwerk wil daarom de studenten veel succes wensen bij hun verdere parcour in het school- en/of werkleven.

Samenwerking met UCLL

Sportwerk vind het belangrijk om studenten de kans te geven om zich te ontwikkelen en klaar te stomen voor het werkveld. Daarom dat we de samenwerking zijn aangegaan me UCLL en dat we de studenten toegang en vertrouwen hebben gegeven om zich op het Sportwerkplayground te begeven en zo uit te leven in de social media.

Hoe UCLL-studenten sportwerkhelden werden

Tijdens de stage hebben we geprobeerd om onze Sportwerkwaarden mee te geven aan de studenten zoals Wendbaarheid en flexibiliteit, Engagement, Respect, Kwaliteit en Teamwork. Ze zijn tijdens hun stageperiode beginnen groeien in deze waarden en sommige zijn echt gaan schitteren in bepaalde waarden. Het is nu aan hun om deze waarden verder mee te nemen en dan weet ik als mentor zeker dat ze nog ver gaan geraken!

Bij deze ‘wijze’ woorden ga ik afsluiten en wil ik enkel nog zeggen, toppers het ga je goed en blijf voor altijd een beetje (of veel) Sportwerkheld!

Wil je ook deel uit maken van het Sportwerkteam?

Zie je mogelijkheden om ook een samenwerking met Sportwerk aan te gaan? Neem dan zeker contact op met Sportwerk!

“Mijn stage bij Sportwerk was een aangename meerwaarde op mijn opleiding.”

Stijn