Meer te weten komen over de Week van het Werkgeluk?

Ontdek het hier

Weet je zelf goede tips die het werkgeluk bij Sportwerk kunnen bevorderen? Deel ze met ons!

Tips?!

Samen met onze partner Tryangle ondersteunt Sportwerk de Week van het Werkgeluk.

Recentelijk stelde onze partner Tryangle de vraag of Sportwerk zijn knappe schouders onder de Week van het Werkgeluk wil zetten. Lang hebben we niet getwijfeld om dit mooie initiatief samen uit te dragen. Wie wil er echter geen gelukkige werknemers en werkgever? Tenslotte breng je het grootste deel van je tijd door met en/of op je werk. Tijd om hier dus een moment bij stil te staan en tot actie over te gaan tijdens de Week van het Werkgeluk.

Wat houdt de Week van het Werkgeluk nu in?

Met de Week van het Werkgeluk willen we het werkgeluk extra onder de aandacht brengen. Deelnemende organisaties zullen in de week van 24-28 september stilstaan bij wat werkgeluk betekent voor hen en allerlei acties ondernemen om het werkgeluk te boosten. Heel vaak zit het in de kleine dingen, dus simpele kleine acties kunnen hier al een heel verschil maken. Als je bijvoorbeeld denkt aan collega’s, dan kan een gezamenlijke lunch inplannen al een leuk moment worden.

Bij deze een warme oproep om deel te nemen en zoals Sportwerk in te zetten op het werkgeluk van medewerkers/collega’s. We zijn pionier op veel vlakken en ook hier willen we samen met Tryangle het voorbeeld geven om zo te kunnen inspireren en meerdere partners/organisaties op de kar te krijgen.

Wat kan je de komende periode verwachten van Sportwerk?

Leuke posts op Facebook, Instagram en LinkedIn, blijf ons dus zeker volgen!

Hier hoort natuurlijk ook een officiële ondertekening bij van het manifest. Je mag hier binnenkort beelden van verwachten.

We zullen ook onze sportwerkhelden bevragen: wat betekent werkgeluk voor hen? Welke initiatieven zij zouden lanceren om nog gelukkigere werknemers te worden? Wat kan Sportwerk als werkgever doen om hen nog gelukkiger te maken?

Het is niet alleen de werkgever die hiervoor kan zorgen. Soms begint het al met een compliment aan een collega, dit mag zelfs elke werkdag en kan je nu ook al mee starten! 🙂

Save the best for last

Tot slot: bedankt voor het lezen van ons blogbericht! We geven je bij deze met plezier een digitaal schouderklopje

Afbeeldingsresultaat voor digitaal schouderklopje

En gewoon omdat jullie één voor één  zijn!!

Onderteken ook het manifest!

Wil je ook partner worden van Sportwerk?

Sportwerkers zijn de sleutel tot ons succes.
Daarom is één van onze belangrijkste doelstellingen: gezonde en gelukkige sportwerkers.

Fien Denijs