Sportwerk en In4care sloegen de handen in elkaar op het Inspire Health Care congres.

Het was nieuw voor ons, maar we stonden paraat met allerhande activiteiten als animator, nudger, entertainer, …

Het Inspire health care congres is geen gewoon congres, het is een dag waar belevenis centraal staat. Een perfecte mix tussen een congres en beurs. Een gezondheidscongres die de mensen aanzet om samen naar de toekomst te springen. Want samen bereik je meer, samenwerken is gelijk aan kracht!

“Bewegen is deel van een healthy life”

Jump to the future!

Sportwerk stond mee in voor de beleving en beweging tijdens het volledige congres. En dat deden we met veel enthousiasme en plezier!

Zo lieten we al bij het onthaal de aanwezigen samen naar de toekomst springen.
Jump to the future was één van de opdrachten die de deelnemers konden doen om een Sportwerk teambuildingsactiviteit te winnen voor zichzelf en hun collega’s. Via een ‘nostalgisch’ hinkel-patroon dat eindigde met een high five sprongen de mensen enthousiast het congres binnen. De toon was meteen gezet en de benen gestrekt!

Tijdens andere activiteiten balanceerden de deelnemers op onze slackine, maakten ze kennis met G-sport, stonden ze in connectie met hun hartslag adhv een polar en kregen ze een uitdaging op een zitbal. Kortom, bewegen met een hoge portie fun.

Beweeg niet voor ons, maar voor jezelf!

Na de intro van In4care-directeur, Nico De Fauw, klommen onze sportwerkers July en Anke op het podium om de mensen te activeren en te enthousiasmeren. Onder het motto ‘bewegen is deel van een healthy life’ kregen de zittende deelnemers d.m.v. kleine activeringsoefeningen de drang om recht te staan. Een volledige zaal aan het bewegen krijgen, daar halen wij energie uit!

Om het zitten te doorbreken tijdens de namiddagsessies, boden onze stretchoefeningen soelaas en maakte iedereen opnieuw even de spieren los.

In4care inspringen

Sportwerk inschakelen voor meer beweging en beleving tijdens je event? We denken op maat!

Een teambuilding organiseren voor je collega’s?

“We zijn verenigd door de passie voor beweging en tewerkstelling én we gaan altijd voor kwaliteit”

Sylvie Fermaut