Sportwerk was als partner aanwezig op de Hercules Trophy in Vlaams-Brabant

Enerzijds met onze eigen Sportwerk Slippery stairs- stand. 2 topcollega’s, Jan en Thomas,zorgden voor de nodige kwalitatieve begeleiding. Zo konden de deelnemers zich zonder problemen uitleven op deze uitdaging.

Anderzijds met een team “Sportwerk” dat zelf ook deel nam aan de ultieme teambuilding. Samen met 50 andere teams gingen ze de uitdaging aan om op een sportieve manier en met een hoge funfactor te strijden naar de Hercules Trophy.
“Het belangrijke in het leven is niet de triomf, maar de strijd, het essentiële is niet om te hebben gewonnen maar om goed te hebben gestreden”.

Onder het motto ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’, waren lesgeefsters Marlies Van Audenhove en Ine Verhelst, crossjobber Fien Van Keirsbilck en back officers Anke Houben en Nele Van Rossem samen team Sportwerk.
Sky Climb, Laser Clay Pigeon Shooting, Cross Country, Smack My Pony, Reverse Driving,… noem maar op! Samen met de stand “Slippery Stairs onder leiding van Jan en Thomas, waren er in totaal 12 labours waar onze meisjes aan deelgenomen hebben.
Onder impuls van een stralende zon was het een dag vol plezier, (heel veel)dansen, bewegen, lachen, …kortom genieten.

Shout out to Team Sportwerk!

Wat houdt de Hercules Trophy in?

Hercules Trophy is het coolste team festival op de planeet. Wie heeft de strafste ploeg van het land? Vzw’s, clubs, scholen, overheidsinstellingen, start-ups, kleine en grote bedrijven… iedereen heeft nood aan een unieke teambuilding. Geen enkel ander evenement in de wereld brengt teams samen in een competitie – een totaalfestival – waar je niet sportief moet zijn.
De Hercules Trophy werd voor de eerste keer georganiseerd in Vlaams-Brabant, ze hebben meer dan 20 jaar ervaring met organisaties in Mechelen, Dubai en New York

Wil je Sportwerk graag uitdagen op een volgende Hercules Trophy?

Anke HoubenAnke Houben

“Ik werk samen met een dynamisch sportief team. We delen allemaal dezelfde passie en stralen dat ook uit.”

Anke Houben