De Sportwerk APP op je smartphone?

#connectmovework!

CONNECTEER!

Time to connect met de Sportwerk APP!

Op zoek naar jobs of openstaande opdachten? Dan vind je die vanaf nu ook via je smartphone!

De mobiele applicatie van Sportwerk is het platform voor sportopdrachten (éénmalige of herhaaldelijke opdrachten in de sportsector). Alle opdrachten waarvoor we op zoek zijn naar lesgevers of medewerkers zijn vanaf nu terug te vinden in onze APP.

Hoe werkt het?

In de jobmarkt kan je een overzicht vinden van alle jobs waarvoor je met jouw profiel in aanmerking komt. Aan de hand van filters vind je snel wat je zoekt! Vervolgens kan je gemakkelijk en snel solliciteren voor jobs! Je kan wanneer je dit wenst push-berichten activeren zodat we jou op de hoogte kunnen houden van dringende opdrachten alsook jou laten weten of de job waarvoor je solliciteerde aan jou werd toegewezen.

Let wel: bij ‘Mijn bevestigde opdrachten’ worden enkel jobs weergegeven waarvoor je solliciteerde via de app en waarop jij werd ingepland! Lesopdrachten die onze consulenten  (na overleg met jou) zelf toevoegden aan je planning, worden niet weergegeven bij bevestigde opdrachten in de app.

En nu? Installeren maar!

Sportwerk APP downloaden via ANDROID?

Sportwerk APP installeren via APPLE?

“We gaan met zijn allen voor hetzelfde doel, de juiste lesgevers matchen met de juiste klant, en zorgen dat alle administratie daarrond tot in de puntjes in orde is.”

Annemie Belmans