Sportkampen

Sportkampen

Als lokale overheid of organisatie zelf een sportkamp organiseren, een sportkamp up-graden of volledig ontzorgd worden? Wat je nood ook is, bij Sportwerk vinden we samen de ideale oplossing.

Sportbegeleiders/coördinator

Beschik je zelf al over een leuke invulling van je sportkampen en zoek je nog enthousiaste en gediplomeerde sportbegeleiders? Of zoek je naar een ervaren lesgever die de kampen op een site kan coördineren?  Dan kan je beroep doen op onze sportwerkers. Waarom kiezen onze klanten voor onze sportwerkers?

  • Ervaring
  • Creativiteit
  • Kwaliteit
  • Flexibel
  • Gediplomeerd
Ik wil meer informatie

Sportbegeleiders + sportmateriaal

Organisaties die geen sportaanbod hebben of zoeken naar iets vernieuwend. Kunnen beroep doen op ons kwalitatief en innovatief sportmateriaal onder de noemer ‘Urban Games’. We maken er een prioriteit van om elk jaar mee te zijn met de innovaties uit de sportwereld. Rampshot, Kan Jam, Cornhole, You.fo, Wackitball, Spikeball, Street Racket en zoveel meer. Maak op een leuke en uitdagende manier kennis met de sporten van morgen. Onze enthousiaste, ervaren en gediplomeerde sportbegeleiders zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Ik wil meer informatie
Sportmateriaal

Sportbegeleiders + materiaal + 1 dag Tech Fun

Bij organisaties waar het net dat tikkeltje meer mag zijn. Onze Urban Games worden aangevuld met een 1 dag Tech Fun. Een dag waar technologie en sport elkaar ontmoeten. Onze interactieve exergames staan allemaal in het teken van technologie, innovatie en bewegen. Zo maken we bewegen aantrekkelijker en toegankelijker voor iedereen. De enthousiaste, ervaren en gediplomeerde sportbegeleiders zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ik wil meer informatie

Tech Fun integreren in een bestaand kamp

Ons Tech Funpakket kan je ook voor één of meerdere dagen integreren in je bestaande sportkamp. Onze sportbegeleider(s) komen langs op de afgesproken dag en begeleiden de activiteiten.

Ik wil meer informatie

Bicycle Skills

Maak kennis met de verschillende disciplines van fietsen. Op de weg, in het veld, verschillende BMX-kunstjes en zoveel meer. Verbeter je techniek door leuke en uitdagende oefeningen, begeleid door professionele lesgevers. Bij de vaardigheidsoefeningen en spelletjes richten we ons in de eerste plaats op toekomstige deelnemers aan het verkeer. Maar ook op het recreatieve fietsen waarbij kinderen of jongeren spelenderwijs kennis maken met de verschillende disciplines en hun skills op een leuke manier versterken.

Ik wil meer informatie

Ik wens meer info

  • Ik heb interesse in volgende sportpakketten:
  • Gemeente/stad invullen aub

Ontdek ons aanbod voor bedrijven

Ik wil beroep doen op een sportlesgever!