Opleiding elektrisch fietsen

Elektrische fietsen worden steeds beter en de voordelen ervan vallen meer en meer in de smaak bij werkgevers én werknemers. Toch is dit niet altijd zonder gevaren. Wie met een elektrische fiets rijdt merkt al snel het verschil tussen gewoon fietsen. Vooral de hogere snelheden en verminderde controle zijn opmerkelijk. Ook in de wegcode ontstaan steeds er nieuwe regels rond elektrisch fietsen.

Deze nieuwe manier van fietsen vraagt nu eenmaal nieuwe vaardigheden. Net daarom biedt bieden we samen met VAB-Rijschool en Bike Republic een opleiding elektrisch fietsen aan waarbij de bewustwording van deze aanpassingen centraal staat. Werken aan fietsveiligheid is zowel voor werkgever als werknemer meer dan ooit van belang.

Een e-bikeopleiding voor jouw bedrijf?

Onze opleiding elektrisch fietsen is geschikt voor elk bedrijf dat werknemers heeft die zich met de fiets naar het werk (willen) begeven. Zowel bedrijven in de haven van Antwerpen, grote multinationals, stads -en gemeentebesturen en KMO’s kwamen reeds bij ons aankloppen. We zijn flexibel en kunnen gemakkelijk onze opleiding aanpassen aan de grootte van jouw bedrijf. Dit kan op jouw bedrijfsterrein of op één van de terreinen van VAB-Rijschool.

De opleiding duurt een halve dag en bestaat uit 3 verschillende delen:

  • theorie
  • praktijkoefeningen 
  • evaluatiemoment
Terug naar overzicht

Fietsen met een e-bike zonder gevaren

Interesse? Neem contact op met onze partner VAB-Rijschool.

Meer informatie of opleiding aanvragen

Interesse of meer informatie? Laat jouw gegevens achter en we nemen contact op.

Ontdek ons aanbod voor bedrijven

Ik wil beroep doen op een sportlesgever!