Sport op het werk?

Wist je dat je bij Sportwerk ook les kan geven in bedrijven?

Coaching & beweegmomenten ondersteunen aan werknemers en dit tijdens de werkuren. Superleuk gewoon!

Afhankelijk van de vraag vanuit het bedrijf kan dit bijvoorbeeld een wekelijks terugkerend sportmoment zijn op het bedrijf zelf. Het sportaanbod is vrijwel onbeperkt. Of wat dacht je van het afnemen van gezondheidstests bij werknemers? Sportwerk voorziet, via partners, voor professionele opleidingen. Want we willen groeien. Sterker worden. De lat hoger leggen en feestvieren na een overwinning. Zoals iedere sporter… Toch?

Ook in ons aanbod naar bedrijven toe streven we naar een groeiplan. Kiest een organisatie om haar werknemers een sportdag aan te bieden? Eénmalig. Teambuilding. Fun-moment? SUPER. Want het effect van sport op de cohesie van de groep is bijzonder groot in de positieve zin.

Beweging is van goudwaarde!

We gaan ook verder… We ondersteunen ieder bedrijf, ook weer via onze professionele partners, om samen met hun HR-dienst, preventiedienst en directie te streven naar een duurzaam beweegbeleid op lange termijn. Structurele sportpromotie. Systematisch terugkerende sportmomenten met veel variatie en laagdrempelig aanbod. Nudging van de werknemers om meer te bewegen. Gezondere voeding. Rugscholing… Kortom. The whole shebang! Want…

“We have a dream”… Laat ons samen (bedrijven, werknemers, lesgevers, partners & Sportwerk) 100% gaan voor een “gezonde werknemer”. Deal!?

Wil jij een sportwerker worden?

Bekijk ons aanbod voor bedrijven

Koen CarreraKoen Carrera

“Het is voor mij ondenkbaar een andere job te vinden die even leuk en gevarieerd is”

Koen Carrera