Bewegen op maat?

Santé, op het beweegbeleid van jouw organisatie.

Investeren in je medewerkers is van groot belang wanneer je verlangt dat medewerkers inzetbaar zijn en productief blijven. Hoe vitaal medewerkers zijn, hangt samen met hun gezondheid, geluk, motivatie en of ze voldoende kennis en kunde hebben. Al deze zaken horen thuis in een goed beleid.

Santé helpt bij de opzet van een beweegbeleid op maat van jouw organisatie.

Samen met onze partners stimuleren we jouw werknemers om meer te bewegen. We helpen bij de opzet van een beweegbeleid op maat van jouw organisatie. Wil je eerst eens proeven van het aanbod? Dat kan aan de hand van een workshop of een beweegmoment op het werk.

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons aanbod

De beweegsessies en activiteiten van Sportwerk worden gegeven door kwalitatieve en gediplomeerde sportwerkers.
De focus ligt op samenwerking en gezondheid. Hierbij staat plezier centraal.
Sportwerk streeft naar gezonde en gelukkige medewerkers.

Martial Arts – Combatfit – Fighting Stress

Vechten jouw medewerkers dagelijks ook tegen een portie stress waardoor hun motivatie en productiviteit zichtbaar vermindert? Tijd om de rollen om te draaien en jezelf volledig uit te leven: ga de stress te lijf om jezelf te leren verdedigen, stoom af te laten of conditie op te bouwen.

E-bike & Speed Pedelec

Samen met onze partner VAB-Rijschool werkten we een interactieve opleiding uit waar theorie en praktijk gecombineerd worden. Na deze opleiding kunnen jouw werknemers zich op een veilige manier in het verkeer begeven.

Virtual Reality

Wil je graag sporten in de future, sporten in een andere dimensie en uitdagende wereld, ook hier kan Sportwerk iets unieks aanbieden: Sporwerk VR. Met onze VR brillen ontdek je het virtuele sporten, the sky is the limit, alles is mogelijk, ook zeer tof als teambuilding!

Lü – Interactieve Speelwand

Maak van je teamdag, event, of beurs een unieke ervaring met deze wonderbaarlijke EYE Catcher. Reallife entertainment systeem, interactie tussen de spelers, speel samen of tegen elkaar in deze interactieve gecreëerde speelzone.

Teambuilding

De mol, clash of the titands, levend stratego, fighting stress & agression control, … We maken een teambuilding op maat van jouw bedrijf.

Movement

Een samenstelling van “Movement” en “Evenement”. Wil je de deelnemers van je event op een leuke manier onthalen en door de dag heen de aandacht opflakkeren? We voorzien:

  • een actief onthaal
  • enthousiasmeren van de bezoekers
  • beweegsessies doorheen het programma
  • interactieve wand die doorlopend toegankelijk is

“De medische ondersteuning die ze ons kunnen bieden is voor ons heel belangrijk.
Het is niet louter het sporten op zich, maar ook het verantwoord sporten, bewegen.”

Karel Van Nieuwenhove

Beweegbeleid op maat

Meten is weten

Om te weten of een beweegbeleid effect heeft, is het belangrijk het proces te meten. Daarom wordt eerst de beginsituatie bepaald. Hiervoor is het belangrijk de noden, behoefte en mogelijkheden binnen het bedrijf in kaart te brengen. Advies op maat kan pas worden opgesteld nadat deze analyse is gebeurd.

Pre-Screening

We starten met een  uitgebreide screening (fysiek en/of mentaal) van alle medewerkers.

Beweegbeleid

Op basis van de resultaten werken we in samenspraak met het bedrijf een beweegbeleid om maat uit.

Post-Screening

Heeft het beleid impact? Belangrijk is dat de analyse correct gebeurt en overzichtelijk wordt gepresenteerd.

Partner: Kokoro

We make your company fit³

³ Business. Body. Mind.

Met hun unieke #businessbodymind aanpak helpen ze de omzet te verhogen én kosten te beheersen. Het resultaat leidt tot dubbele winst: presteren én genieten. Eerst meten we de huidige zakelijke, fysieke en mentale fitheid. Vanuit dit inzicht optimaliseren ze de balans tussen energie en resultaten. Zo bereiken we samen alle uitdagende doelen.

Meer informatie over Santé?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact op.