Is er dringend nood aan een welzijnsinterventie binnen je bedrijf?

Dan heeft Sportwerk in samenwerking met Tryangle de ideale oplossing!

Ontdek meer over onze samenwerking

Truitjeswissel met Tryangle

Over prachtnieuws gesproken! Sportwerk is vanaf heden geconnecteerd met Tryangle. De aftrap van onze samenwerking wordt officieel gegeven op 1 maart 2018. En dat beide partijen er zin in hebben en voor fairplay vol teamspirit en fun willen gaan, zal snel blijken.

Tryangle staat voor “Try a different angle” en “welzijnsinterventies met een gezond hoekje af”. Deze toffe ploeg, opgericht door 2 speelsters, gaat met heel veel passie voor goud in welzijn op het het werk en ondersteunt bedrijven in hun welzijnsbeleid via training, coaching en teambuilding.  Bewegen is voor Tryangle de essentie van hun welzijnsinterventies en zo dribbelden we vlotjes naar elkaar toe, zijn we in dialoog gegaan en hebben we mooie raakpunten ontdekt tussen Tryangle en Sportwerk Vlaanderen. Door middel van een mooi passenspel willen we samen aan het doel geraken en scoren door onze samenwerking.

Om te kunnen scoren zal Tryangle de opleiding van Sportwerkers tot businesstrainer verzorgen, zodat Sportwerk transfers van Sportwerkers kan doorvoeren naar Tryangle.

Zo kunnen we elkaar versterken en samen het hoger doel bereiken: het welzijn in alle bedrijven verhogen door bewegen.

Wil je hier meer over weten? Mik dan recht op doel door je vragen te mailen.

Wil je als doorwinterde middenvelder meer ontdekken over welzijnsinterventies?

“Het is leuk om les te kunnen geven aan volwassenen, senioren en kinderen in een waaier van sporttakken”

Karen Jansen