Bedankt Daphne en Griet om deze training te verzorgen!

Tryangle?

Opleiding Tryangle – Het stresskader!

Stress… Wat is stress? Is stress alleen maar slecht? Hoe omgaan met stress? Het zijn op die vragen dat er in de opleiding van de businesstrainer meer inzichten werden gegeven. Tijdens elke opdracht zijn de trainers in wording hier bewust mee om moeten gaan, elke oefening vereiste de nodige reflectie binnen het stresskader. Door de trainers te doordringen van dit thema¬† en van het belang van welzijn, worden ze klaargestoomd om in elk bedrijf welzijnsinterventies te kunnen geven.

Ook bewegen helpt tegen stress en lichamelijke klachten!

In de namiddag konden onze Sportwerkers onder deskundige begeleiding van Daphne Surink verschillende bewegingen ervaren. De stressreductieve bewegingen in combinatie met een stralende zon leverde alvast mooie plaatjes (en minder stress!) op!

Meditatie

Na een dag opleiding, eindigden de trainers met een cooldown in de vorm van een meditatie, want ook dat is een belangrijk onderdeel van een welzijnsinterventie.

We kunnen besluiten dat het een interessante en leerrijke dag was, op naar deel 2!

#sportwerk #levenslangleren #sportwerkhelden #businesstrainersinspe #tryangle #welzijn #eengezondegeestineengezondlichaam

Wil je als bedrijf ook inzetten op het welzijn van je werknemers?

Wil je meer weten over onze opleidingen?

“Sportwerk zorgt voor een extra uitdaging, meer werkplezier en een fijne afwisseling met mijn dagelijkse job”

Nina De Smet