Met mijn nieuwe sportwerk fiets laat ik de files links liggen!

Meer Sportwerkers op de fiets!

In 2016 verkondigde de minister van mobiliteit het al: “ België is nu al fietsland tijdens het weekend, het is tijd om ook fietsland te worden tijdens de week”.

Om die intentie kracht bij te zetten werden een aantal fiscaalvriendelijke maatregelen op touw gezet waardoor een bedrijfsfiets op dit moment de meest gunstige loonoptimalisatie geworden is. Hoera voor een land dat inzet op een duurzaam mobiliteitsbeleid!

Een sportief bedrijf kan hierin niet achterblijven: bedrijfsfietsen bij Sportwerk!

Niet helemaal toevallig net in de maand waarop de wettekst verscheen waarin werd vastgelegd dat er geen voordelen van alle aard meer gerekend werden op een bedrijfsfiets, is Sportwerk op deze innovatieve trend gesprongen. Sinds maart 2018 biedt het namelijk de mogelijkheid aan medewerkers die aan bepaalde voorwaarden voldoen, op een uiterst voordelige manier een bedrijfsfiets te leasen.

Het aanbod is groot en groeit! Intussen zijn ook de snelle elektrische fiets en mountainbike erkend als bedrijfsfiets en kan je dus ook voor die fietsen een fiscaal vrijgestelde fietsvergoeding ontvangen.

 

O2o – onze fietspartner

o2o is de fietsservice provider met dienstverlening over het hele land die volop inzet op zorgeloos fietsplezier voor de medewerkers. De samenwerking met de lokale fietsenwinkels en een webshop met meer dan 300 fietsmodellen geeft elke medewerker toegang tot zijn droomfiets. Fietsplezier gegarandeerd dus.

Dankzij de dépannageservice, omniumservice en een jaarlijks budget voor onderhoud en herstellingen fietsen de medewerkers zorgeloos de file voorbij. Leuk is dat de medewerkers extra vrije tijd winnen door de mobiele service van o2o: twee keer per jaar voorziet het mobiele service team de fietsen van een onderhoudsbeurt zodat een bezoek aan de fietshersteller uitgespaard is. Dankzij de testdag konden de medewerkers zelf proeven van de mogelijkheden en werden ze voorzien van een ruime technische know how om gefundeerd de fiets van hun dromen te kiezen.

De fietsservice van o2o voorziet ons human capital van extra zuurstof. Extra energie dus voor onze sportieve organisatie!

 

Kristien, op kop met haar nieuwe fiets!

Wind op kop, en gaan met die banaan!

 Een leasingfiets???  Toen ik voor het eerst over het voorstel hoorde,  dacht ik: “Nope, mijn garage staat al vol fietsen”.

Mijn collega Thomas maakte mij erop attent dat ik de laatste tijd er toch geregeld tegenop zag om de blijkbaar steeds aanwezige wind op kop te trotseren, tijdens mijn saaie dagelijkse fietstocht vol lelijkheid en uitlaatgassen. Het zaadje om een elektrische fiets te overwegen was geplant!

Toen ik de website van o2o bekeek, begon het nog meer te kriebelen, en na de toelichting en testritjes, was ik helemaal verkocht. Ik zou zelf nooit zo’n dure fiets aankopen, maar de leasingformule maakt het aantrekkelijk en betaalbaar.

Het is fantastisch dat Sportwerk dit aanbiedt, en daarmee ook weer een extra stimulans geeft om meer te bewegen en het haar werknemers naar de zin te maken #connectmovework!

Ik had de primeur van de 1ste geleverde fiets.  Mijn eerste ritje was door regen en wind, maar het kon mij niet deren. Ik voelde mij de koning te rijk.

En mijn garage? Daar kan gerust nog een fiets bij!

Wil je meer weten over de leasingfietsen van o2o?

Heb je vragen over de sportwerk fietsen?

Kristien HaezebrouckKristien Haezebrouck

“Ik heb mij de afgelopen twee decennia bij Sportwerk nog geen dag verveeld”

Kristien Haezebrouck