Sportwerkers en hun superpowers

Naar jaarlijkse gewoonte zetten onze sportwerkers 2019 feestelijk in. Een moment om terug te blikken op het voorbije jaar, bij te praten met collega’s van over heel Vlaanderen, nieuwe gezichten te leren kennen en samen de innerlijke mens te versterken.

Onze feestspot was dit jaar de rooftopbar Gaston in Gent. Onze sportwerkers werden er in gezellig kader verwend met een lekker aperitief, een uitgebreide brunch en dessertbuffet.

Met de skyline van Gent op de achtergrond werden op de rooftop de urban games uitgetest, daagden de collega’s elkaar uit tijdens een volksspel en lieten ze zich van hun mooiste kant zien aan de fotobooth.

Na een woordje van onze directeur sloegen we de benen los tijdens een actieve opwarmer van één van de collega’s.

Aangezien alle medewerkers toch een beetje sportwerkhelden zijn, vroegen we hen ook naar hen superpower. Vliegen, flexibel zijn, toveren, positiviteit, geloven, volleyballen, onvermoeibaar, supersterk en handig zijn… Het is slechts een greep uit de superpowers die onze sportwerkers bezitten.

Voor de eerste keer organiseerden we ook de Sportwerk Awards. Een moment waarop enkele van de collega’s een petje af krijgen voor hun prestaties en inzit in het voorbije jaar.

Tijdens een live voting stemden alle aanwezigen voor hun nominee in de volgende categorieën:

  • Grootste intrapreneur
  • Sociaalste (media)ambassadeur
  • Knapste sportprestatie
  • Mooiste sportwerkheld

Hierdoor kregen enkele collega’s een waardering voor hun inzet, maar het is vooral ook een leuke manier om te beseffen hoeveel enthouasiaste sportwerkambassadeurs er zijn.

We zagen veel lachende gezichten, een ongedwongen sfeer, lekker eten en leuke randactiviteiten. Wat ons betreft een geslaagd nieuwjaarevent! Dank jullie wel!

Op naar een leuk, productief, gezond, gelukkig … 2019!

Onze sportwerkers, één voor één talenten!

Enkele sfeerbeelden

Wil je ook deel uitmaken van ons enthousiast team?

De verhalen van onze ambassadeurs van naderbij beleven?

Sportwerkers zijn de sleutel tot ons succes.
Daarom is één van onze belangrijkste doelstellingen: gezonde en gelukkige sportwerkers.

Fien Denijs