We zijn officieel van start gegaan! Donderdag 28/11, de lancering van het Santé project bij Sportwerk Vlaanderen.

Medewerkers gezonder en gelukkiger maken door ze in beweging te brengen met en voor elkaar. Dat is de belangrijkste doelstelling van het Santé project. Santé werd niet zomaar gekozen. Daar waar de meeste organisaties kiezen voor “fit, health, move”, gaat Sportwerk Vlaanderen voor een naam die goed in de mond ligt en op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. Santé als begrip gezondheid, maar ook als een tof moment met vrienden of collega’s die klinken op de gezondheid.

Santé als begrip gezondheid, maar ook als een tof moment met vrienden of collega’s die klinken op de gezondheid.

Pre-screening, traject op maat, post-screening

Het project werd ontwikkeld aan de hand van het bestaande aanbod van Sportwerk. Heb je nood aan een leuke teambuilding, een sportief de-stress momentje of een sportkamp voor de kinderen van je medewerkers? Het is mogelijk! Wil je als bedrijf concrete cijfers of resultaten van de impact van een beweegbeleid meten, dan bestaat de mogelijkheid om een op maat gemaakt traject te volgen. Samen met onze partners worden de medewerkers gepre-screend. Aan de hand van deze screening wordt een programma op maat uitgewerkt bestaande uit beweegsessies, workshops, happiness moments en teambuildings. Wanneer het programma ten einde loopt, gebeurt er een post- screening waarmee medewerkers hun progressie wordt gemeten.

Het programma bij Sportwerk bestaat de komende maanden uit vaste beweegsessies en verschillende happiness moments. Daarnaast organiseren ze vrijblijvende dagelijkse activiteiten zoals darts, tafeltennis, lunch walks en office olympics én hebben de medewerkers de mogelijkheid om verschillende gezelschapsspelen te spelen op elk moment van de dag.

Na een kort infomoment, werd het startschot gegeven door een Martial Arts sessie van expert Eric Van Vaerenbergh. Dé ideale manier om jezelf volledig uit te leven en je terug op de laden voor het tweede deel van de dag. Daarnaast wordt je hele lichaam ook nog eens getraind en hoef je dus na het werk niet meer te gaan sporten. Win-win voor iedereen!

De Kick-off werd afgesloten met een gezellige lunch. Duidelijk was dat iedereen zich gelukkig gevoelde, met een bordje vol energie. Santé

Zelf interesse voor je eigen Santé project op het werk?

Neem dan vrijblijvende contact op. Manon & Jarno helpen je graag verder!