Gepassioneerd door sport maar geen sporttechnisch diploma?

Sportwerk geeft je kansen!

Ontdek het nu!

Sportwerk lanceert en publiceert voor het eerst vacatures in combinatie met een gratis opleiding

Vandaag gingen de eerste vacatures de deur uit binnen het project van Sportwerk waarbij nieuwe sportwerkers meteen een gratis VTS-opleiding kunnen volgen gecombineerd met het invullen van opdrachten. Zo kunnen werkzoekenden zonder sporttechnisch diploma ook terecht bij Sportwerk. Sportwerk biedt hen een opleiding aan samen met een arbeidsovereenkomst. In dit geval gaat het over een opleiding om sportlessen te kunnen geven aan kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Waarom engageert Sportwerk zich hiervoor?

Omdat Sportwerk Vlaanderen werk maakt van sport. Wij willen blijven tegemoet komen aan de steeds stijgende klantenvraag en het connecteren van sportbegeleiders. Bij Sportwerk streven we naar een divers aanbod én 100% invullingsgraad. Om deze doelstellingen te behalen zijn we op zoek naar kwalitatieve lesgevers. Gediplomeerde lesgevers worden echter schaars. Tegelijk zijn er veel sporters die van hun sport hun werk of bijverdienste willen maken, maar zij beschikken niet altijd over een sporttechnisch diploma en vallen daardoor helaas nog te veel uit de boot.

Daarom gaat Sportwerk het engagement aan om dergelijke profielen de kans te geven om voor ons te werken en zo te proeven van het lesgeven.

Wie zoeken wij?

Iedereen die graag wil bijverdienen in de sport op een officiële manier, diploma is geen voorwaarde, wel je enthousiasme en je passie voor sporten. Graag werken met kinderen is uiteraard ook een must!

Sportwerk biedt je een job aan binnen een dynamische werkomgeving, met een leuk team sportwerkers en een groot netwerk binnen de sport.

Je krijgt heel wat mogelijkheden om werkervaring op te doen. Bovendien zal je ook jouw skills als spreken voor een groep en organiseren van lessen verder kunnen ontwikkelen, wat in heel wat (werk)situaties van pas kan komen.

Neem alvast een kijkje in de vacatures en aarzel niet om je kandidaat te stellen! 28 september vindt het 1e opleidingsmoment al plaats in regio Brussel.

Waag de sprong!

Kom meer te weten over de opleiding Multimove en Sportsnackbegeleider

Beschik je wel al over een sporttechnisch diploma, dan kan je je nu al inschrijven bij Sportwerk!

Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.

Jochen Perck