Wil je gedetineerden doen sporten? Schrijf je in voor deze leerrijke wervingsdag!

Zin om als sportlesgever in de gevangenis aan de slag te gaan? Kom een kijkje nemen op onze wervingsdag ‘Geboeid blijven sporten‘.

Sportwerk Vlaanderen, expert in de tewerkstelling van kwalitatieve sportlesgevers en –ondersteuners, en de Rode Antraciet, aanbieder van sport en cultuur in alle Vlaamse en Brusselse gevangenissen, slaan de handen in elkaar op onze wervingsdag “Geboeid blijven sporten”.

Samen gaan we op zoek naar sportbegeleiders om sportlessen aan gedetineerden in regio Oost- en West-Vlaanderen te verzorgen.

Wat houdt deze wervingsdag in?

De wervingsdag vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018 van 13:15 uur – 17:30 uur te Gent. Op deze dag ontdek je alles wat je wil weten over het reilen en zeilen van sport in de gevangenis.

Je maakt kennis met het sportaanbod en het verzorgen van sportlessen aan deze specifieke doelgroep. Zowel getuigenissen, sportinitiaties als het uitwisselen van ervaringen komen deze dag aan bod.

Wie zoeken wij?

Sportwerk Vlaanderen en de Rode Antraciet zijn op zoek naar kandidaten die bruisen van de dynamiek en het enthousiasme om met gedetineerden aan de slag te gaan.

Je bent in het bezit van een sporttechnisch diploma en woonachtig in regio Oost- of West-Vlaanderen.

Interesse?

Kan je niet wachten om naar onze wervingsdag te komen? Kom zeker een kijkje nemen en wie weet is deze dag de start van een boeiende carrière.
Inschrijving is noodzakelijk en kan door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnenkort verder contact op.

Jij komt toch ook?!

Geboeid blijven sporten - Schrijf je in!

Waarom zet de Rode Antraciet in op sport binnen de gevangenis?

Wil je meer informatie?

“Sportwerk biedt me de vrijheid die ik als lesgever zoek”

Frank Hereygers