Personeel in beweging betekent beter werkvermogen, minder verzuim, verhoogde productiviteit, betere werksfeer en een aantrekkelijker imago

Personeel dat ‘beweegt’ is personeel dat productiever is, minder ziek is en dus optimaal rendeert. Ook de werksfeer en het imago van je organisatie worden er alleen maar beter van. Werk ook jij aan de gezondheid van je medewerkers en zoek je specialisten om dat traject te ondersteunen? Of wil je experts inhuren die samen met jou tot concrete acties komen rond duurzaam – lees: gezond – werken?

#connectmovework: connecteren om mensen te stimuleren om gezond(er) te leven

Als netwerkorganisatie vormen wij de link tussen klanten, partners en maatschappij. Met meer dan 30 jaar ervaring in de Vlaamse sportsector garanderen we direct en snel contact met tal van vooraanstaande partners binnen het Vlaams gezondheidsbeleid.

Samen gaan we voor win-win-win!

Het grootste kapitaal binnen je bedrijf? De werknemers. Reden te meer om er goed voor te zorgen. Daar wil Sportwerk graag aan meewerken.

Onze projecten zorgen op korte termijn voor instant happiness, betere teamgeest en scherpere focus. Op lange termijn toont de winst zich vooral in minder absenteïsme.

Kortom, gezonde werknemers maken een gezond bedrijf. FIT TO WORK!

Wil je …

Onze kracht

  • Gedreven en gediplomeerde lesgevers & healthcoaches
  • Betaalbare prijzen
  • Structurele samenwerkingen met vooraanstaande partners (Mensana, Springbok …)
  • Projecten op maat van de klant: van initiaties tot gezondheidsbeleid op lange termijn
  • Meer dan 30 jaar ervaring

In 2017 stelde Sportwerk 1.300 gediplomeerde lesgevers tewerk, goed voor ruim 190.000 sportlessen over heel Vlaanderen!

Een greep uit ons aanbod

  • Groepslessen (figuurtraining, BBB, aerobic … )
  • Abs Challenge (10-15-20 weken)
  • Bootcamp
  • Polar-training
  • Ready to stretch
Bekijk ons sportaanbod
op zoek naar een sportwerker

Wij regelen alles voor jou

Ons team en onze sportlesgevers leiden je gekozen activiteit of concept gegarandeerd in goede banen. We staan in voor een optimale beleving voor jou en jouw team.

Contacteer ons

Hoe sportief is je team?

Voor je start met acties op het werk, heb je idealiter een goed beeld van de sportiviteit van je werknemers. Bewegen ze vaak? Sporten ze al, en waarom dan (niet)? Wat verwachten ze van hun werkgever op dat vlak? Enzovoort
Om die antwoord optimaal te verwerken, biedt Sportwerk een gratis sport- en beweegscan aan. Met het resultaat daarvan kunnen we gericht aan de slag!

Wil je de fitheid van je organisatie kennen?

Vraag de gratis scan aan!
Beroep doen op een sportondersteuner

Duurzaam beweegbeleid

Omdat wij geloven in de voordelen van een duurzaam beweegbeleid hebben we ook geconnecteerd met enkel partners die hiervoor instaan. Organisaties/bedrijven kunnen kiezen voor een vrijblijvende scan, een medisch of een niet-medisch beleid. Onze kwalitatieve partners: Mensana, Springbok, Sport Vlaanderen, … zorgen voor de goeie opvolging. Wij leveren kwalitatieve gediplomeerde lesgevers.  

Meer over sport & gezondheid

Sportdag/teambuilding

Wil je de onderlinge banden aanscherpen, de teamspirit verhogen of je troepen gewoon eens ‘vrij spel’ geven? Sportwerk heeft verschillende teambuilding- en sportdag-formules in huis. In onderling overleg komen we gegarandeerd tot de ideale invulling.

Meer weten?

Al sportend het goede doel steunen?

Kennis maken met ons sportaanbod?