#connectmovework

Connecteer!

Sportwerk Vlaanderen, 1 jaar!
Met 31 jaar ervaring op zak en veel ambitie.

“Een mooi cadeau verdient een mooi cadeaupapier”: dat dacht ik bij mezelf zo’n anderhalf jaar geleden. En zo ervaar ik de dienstverlening die we aanbieden, als een product dat soms dicht aanleunt bij een cadeau. Voor onze klanten, voor de klanten van onze klanten, voor onze sportwerkers en ook voor de maatschappij. Sportwerk biedt tewerkstelling & sport/bewegen aan (en dit aan zeer betaalbare tarieven). Maw we hebben het geluk het nuttige aan het aangename te mogen koppelen.

Het cadeaupapier

Exact 1 jaar geleden werd de nieuwe naam “Sportwerk Vlaanderen” bekend gemaakt. Sportwerk Vlaanderen, maakt werk van sport. Want dat is wat we doen. Elke dag opnieuw, vol enthousiasme en met de nodige ervaring. 30 jaar aan ervaring in sport & tewerkstelling kreeg vorig jaar een make-over.

Hierbij werd een nieuw tijdperk aangekondigd: duidelijke communicatie, tevreden klanten en tevreden sportwerkers.

Sportwerk Vlaanderen #connectmovework

Vandaag gaan we voor niets minder, integendeel. Sinds januari 2017 werd de organisatie versterkt door Davy Callewaert, algemeen directeur. De grote lijnen blijven dezelfde, de ambitie ligt echter een stuk hoger. Ook de organisatie zelf wordt klaargestoomd voor de toekomst.

  • we willen onze dienstverlening zo ruim mogelijk bekendmaken;
  • hierdoor nog meer mensen kwalitatief laten sporten en bewegen (op elk niveau);
  • zoveel mogelijk gediplomeerde sportlesgevers/ondersteuners tewerkstellen en dat op een legale en professionele manier;
  • we wensen kwalitatieve ondersteuning en juridisch advies aan te bieden aan iedereen die met sport en tewerkstelling bezig is.

Sportwerk Vlaanderen wil door een responsieve wendbare netwerkorganisatie te worden, dé referentie en pionier zijn in zowel het professionaliseren van de sportsector als de tewerkstelling in de sport.

We zijn dé connectie tussen sportwerkers, klanten, partners en de maatschappij. Een netwerkorganisatie, wendbaar en continu in beweging door innovatie en door het opvolgen van maatschappelijke noden.
We willen inspireren door ons enthousiasme en onze kwaliteitsvolle begeleiding en delen graag onze kennis.

Kom meer te weten over de missie van Sportwerk Vlaanderen.

Benieuwd naar ons aanbod?

“We zijn verenigd door de passie voor beweging en tewerkstelling én we gaan altijd voor kwaliteit”

Sylvie Fermaut