Duurzaam beweegbeleid

Een sportsessie, lessenreeks, of sportdag organiseren is leuk en de ideale manier om met inspanning te ontspannen en voor sommige mensen de ideale kennismaking met sporten/een bepaalde sport. Daarnaast stimuleren wij samen met onze partners ook graag een duurzaam beweegbeleid op lange termijn binnen een organisatie. Een verankering van beweegcultuur binnen een organisatie.

De corebusiness van Sportwerk is het aanleveren van
professioneel gediplomeerde sportwerkers.
We geloven dat sporten & bewegen pas aantoonbare
voordelen heeft indien het opgenomen wordt in
een duurzaam beweegbeleid binnen een organisatie.

We zetten hier sterk op in samen
met onze kwalitatieve partners.

Zet duurzaam in op de gezondheid van je medewerkers met behulp van FIT TO WORK

Onze partners

Welzijn & bewegen – Tryangle

Onze kersverse partner ‘Tryangle’ ondersteunt bedrijven en al hun medewerkers op een speelse, gezonde manier in hun welzijn. De interventies kunnen kort of minder kort zijn, face to face of vanop afstand, bij jou op het bedrijf of op een andere locatie. Al hun interventies zijn krachtig, confronterend maar zeker ook fun. Zij gaan samen op zoek hoe jij de controle van jouw (professioneel) leven (opnieuw) in handen kan nemen. Dit doen ze door mentale en fysieke beweging, learning by doing en een provocatieve aanpak die jou aan het denken zet.

Bij Tryangle zit je goed voor welzijnsinterventies onder het motto “Try a different angle”.

We zijn de samenwerking met Tryangle aangegaan om samen het doel te bereiken zijnde het welzijn in alle bedrijven verhogen door bewegen.

Wil je hier het fijne van weten? Ben je nieuwsgierig naar het aanbod? Dan kan je bij Tryangle zeker een kijkje gaan nemen. Zit je nog met vragen dan kan je Sportwerk ook altijd contacteren!

Sport & beweegscan

Wil je starten met een laagdrempelige bevraging van je personeel? Sport Vlaanderen biedt een sport- en beweegscan aan: een gratis digitale enquête die wordt afgenomen bij de collega’s en een aantal sportieve basisgegevens van je werknemers in kaart brengt. Ontdek een antwoord op volgende vragen: Bewegen ze vaak? Sporten ze al? Waarom sporten ze?

Vraag de gratis sport- en beweegscan aan, zonder verdere verplichtingen en kom meer te weten over de  drijfveren van je medewerkers.

Interesse? Registreer je onderneming en vraag de scan aan.

Op zoek naar een sportwerker?

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

Anke HoubenAnke Houben

“Ik werk samen met een dynamisch sportief team. We delen allemaal dezelfde passie en stralen dat ook uit.”