Bootcamp ikv de warmste week!
hartslag omhoog = warm hart

Meer weten over onze bootcamps?

‘Wil jij met jouw bedrijf een goed doel steunen tijdens de warmste week? Goed nieuws, wij ook!’

Sportwerk is dankbaar, want zij mocht geld bijeensprokkelen voor het goede doel met datgeen zij het liefst doet en ook het beste kan: SPORTBEGELEIDING!

Sportwerk wou graag haar steentje bijdragen voor de warmste week en deelde die oproep met een aantal organisaties/bedrijven.

We besloten datgeen aan te bieden waar we goed in zijn, nl. sportbegeleiding. En in dit geval een bootcamp (waarbij we de combi van g-sport, innogames en teambuilding maakten).

(Naast het steunen van de goede doelen geloven wij natuurlijk ook in het feit dat regelmatig bewegen werknemers gelukkiger, gezonder en productiever maakt en dichter bij elkaar brengt. Dat op zich is al een goed doel. Dat even ter zijde 😉 

De goede doelen?

Sportwerk bood de sportbegeleiders aan, het bedrijf of iedere deelnemende werknemer bepaalde zelf zijn/haar bijdrage. Die bijdrage ging uiteraard integraal naar het goede doel. Het goed doel werd gekozen door of samen met de organisatie.

  • Maandag 10/12 gaf sportwerker Fien het beste van zichzelf met haar zumbamoves!  Het goede doel? Hartekinderen.be.

  • Dinsdag 11/12 bracht sportwerker Thomas een groep mensen van het Huis van de Sport in beweging met zijn bootcamp. Het goede doel? Hartekinderen.be.

 

  • Dinsdag 18/12 konden we de mensen van het kinderdagverblijf het Patjoepelke in beweging brengen. Het goede doel? G-lymnasgtiek (gym en dans voor jongeren met een beperking).

 

  • Donderdag 20/12 gaven de mensen van het AZ Jan Palfijn het beste van zichzelf. Het gure weer hield hen in ieder geval niet tegen.  Het goede doel? Boven de wolken. Zij werken samen met hun kraamafdeling.

 

 

Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun inzet!
Samen bereiken we meer en zorgen we voor meer beweging! En voor alle duidelijkheid, niet enkel wat sporten betreft!

Sportieve en warme groeten
Team Sportwerk

Kom meer te weten over onze sportpakketten

Kom meer te weten over onze sportbegeleiding!

“We zijn verenigd door de passie voor beweging en tewerkstelling én we gaan altijd voor kwaliteit”

Sylvie Fermaut