Het gevoel om een sportwerker te zijn was top! – Stef Steeman

Sportwerk is lesgeven en zoveel meer! – Sander Tureluren

Sportwerker worden?

Het zit erop!

Na vier maanden stage bij Sportwerk, moeten we afscheid nemen van Sander en Stef. Het zijn 2 topkerels die de voorbije maanden meegedraaid hebben in de dagelijkse werking van Sportwerk en daarbovenop ook 3 projecten hebben uitgewerkt.

Gespot op de sportsterrendagen

Wie goed heeft opgelet kon Sander en Stef spotten op de Sportsterrendagen. Want ook daar hebben ze zich voor geëngageerd. Ze hebben op die manier kennisgemaakt met de core business van Sportwerk en het ander deel van ons werkveld. Hopelijk hebben jullie een babbel kunnen slaan en wie weet zelfs een activiteit begeleid met 1 van hen.

Ervaringen van de stagiairs

“Sportwerk is een zeer leuke stageplaats als je geïnteresseerd bent in de sportsector. Binnen Sportwerk Vlaanderen hangt er een ontspannen en dynamische sfeer. Je voelt je onmiddellijk thuis wat zeer interessant is bij een stageplaats.”, aldus Stef.

Samenwerking UCLL

Bij deze stage zijn er meerdere betrokken partijen geweest. Enerzijds de studenten en Sportwerk en anderzijds de hogeschool UCLL en de externe begeleider. Het is voor iedereen een interessante ervaring geweest. Zeker een samenwerking die voor herhaling vatbaar is.

Namens Sportwerk willen we dan ook een welgemeende dank u zeggen aan alle betrokkenen voor deze aangename samenwerking!

Veel succes!

Tot slot wensen we Sander en Stef nog veel succes toe voor het laatste deel van hun stage, namelijk hun project presenteren en verdedigen. Go get em tigers! 🙂

Wil je zoals Sander en Stef bij Sportwerk een stageplaats aanvragen? Geef dan zeker een seintje!

Wil je net zoals Sander en Stef sportmanagement studeren?

“Mijn stage bij Sportwerk was een aangename meerwaarde op mijn opleiding.”

Stijn