#oneteam #sportwerkhelden

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Sportwerk ook dit jaar een 2-daagse teambuilding voor alle vaste collega’s.

Waarom zouden we?! 

Onze sportwerkers zetten zich dagelijks in tijdens sportlessen, kampen, coaching, … bij hun in de buurt. Veel van hun collega’s zien zij enkel tijdens vergaderingen of informele momenten zoals een teambuilding.

Onze 2-daagse is dus een ideaal moment om te verbroederen en ervaringen uit te wisselen met de collega-sportwerkers. Ook de collega’s achter de schermen, of eerder naast het sportveld, krijgen op die manier de kans om op alle namen een gezicht te kleven en bij te babbelen.

Samen sluiten we een sportief jaar af en laden we ons op om er opnieuw volop tegenaan te gaan na de verlofperiodes.

 

Wat doen we dan?

Onze teambuilding is een mix van elkaar beter leren kennen, versterken als team, gezellig samen zijn, ervaringen uitwisselen en samen onze (sportieve) grenzen verleggen. Dit allemaal met een grote focus op het fungehalte en een ontspannen sfeer!

Dit jaar organiseerden we een expertise uitwisseling. Een wat?! Collega’s, allemaal experts in hun vak, wisselen onderling ervaringen, kennis en tips uit. Zo hebben ze tijd om te leren van elkaar en hun valkuilen te bespreken. Zwemmen, yoga, seniorengym, functional training, social media of voeding?! Onze sportwerkers groeien in allerlei gebieden!

Daarnaast was er ook tijd voor een adrenalinekick. We daagden elkaar uit om te klimmen, springen, hangen en kruipen in het Adventure Valley Park in Durbuy. Onze hoogtemeters en stappentellers draaiden op volle toeren!

Met Sportwerk naar de top!

Wat een team!

Om onze innerlijke mens te versterken was er een receptie en barbecue waarbij er allerlei helden ten tonele verschenen. In elk van onze ambassadeurs zit er blijkbaar een ware sportwerkheld verscholen! Die helden gaven nog het beste van hunzelf tijdens een gezellige avond.

Uiteraard zijn er jaarlijks ook enkele verrassende opdrachten waarbij onze sportwerkers bewijzen dat ze een goed team zijn en een leuke uitdaging niet uit de weg gaan.

Zo jaagden we dit jaar onder andere op elkaar tijdens een gotcha-spel, keelden we de feestelijkste nummers mee tijdens carpool karaoke en zagen we enkele levende piramides en selfies met dieren de revue passeren.

Kortom, opnieuw een onvergetelijke 2-daagse teambuilding met een team vol enthousiaste sportwerkers! We zijn klaar op er ook dit sportjaar een lap op te geven!

Maak je graag deel uit van ons team?

Zelf een teambuilding organiseren?