Sponsoring

Sportwerk zoekt sponsors

Sportwerk wil de klik maken met partners en organisaties, zodat we elkaars werking kunnen versterken en/of verruimen. Omwille van die win-winsituatie zijn we overtuigd van onze meerwaarde.

Jaarlijks bereiken wij 2.000 sportlesgevers en 1.600 klanten en genereren we 200.000 uren sportbegeleiding. We zijn altijd op zoek naar sponsors die het belang van dit bereik inzien en onze organisatie willen ondersteunen om de professionalisering van de sportsector verder te zetten.

Sportwerk sponsort

Sportwerk krijgen regelmatig zelf de vraag om te sponsoren. Maar alleen initiatieven die ons sportieve en maatschappelijke karakter weerspiegelen, komen hiervoor in aanmerking. Omdat wij echter een vzw zijn die de prijs van tewerkstelling van gediplomeerde sportwerkers zo laag mogelijk wil houden, zijn onze budgetten voor marketing, communicatie, promotie en sponsoring beperkt.

Denk je voor sponsoring in aanmerking te komen?

Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Media-coverage is zeer belangrijk voor de sponsor. Geef een zo volledig mogelijk beeld van de verwachte waarde van uw project om een maximale kans op slagen te hebben.
Jan DensJan Dens

“We staan altijd open voor partnerships met gelijkgestemden. Want als we onze krachten bundelen, komen we verder!”